Avocado Написано Мај 1, 2018 Пријави Подели Написано Мај 1, 2018 пре 20 минута, Ayla рече Da ne bih drvila i gubila vrijeme, reći ću ovo - ko ne želi, niko ga ne tjera da se tetovira, ali molim vas, elementarna kultura vam ne dozvoljava da, one koji žele da rade to što vi ne volite, karakterišete kao glupe, smiješne, nemoralne, ograničene ili manje naklonjene vjeri, od vas samih. Pričaš koješta, a Džizus je lepo rekao: Ko nije tetoviran, neka prvi baci kamen! P.S: Rekao je još: Ko u moje ime bar tri minusa lupi, naslediće Kraljevstvo Božije! Војвода7, Милан Ракић, Lady Godiva and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 2 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Мај 1, 2018 Пријави Подели Написано Мај 1, 2018 пре 51 минута, Ayla рече ko ne želi, niko ga ne tjera da se tetovira, ali molim vas, elementarna kultura vam ne dozvoljava da, one koji žele da rade to što vi ne volite, karakterišete kao glupe, smiješne, nemoralne, ograničene ili manje naklonjene vjeri, od vas samih. Иако не волим тетоваже, потпуно се слажем са овим ставом. Милан Ракић and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 1, 2018 Пријави Подели Написано Мај 1, 2018 1 hour ago, Ayla рече ali molim vas, elementarna kultura vam ne dozvoljava da, one koji žele da rade to što vi ne volite, karakterišete kao glupe, шта ти као професионалац радиш када ти неко тражи неку, по твом мишљењу, глупу, смешну или вулгарну тетоважу, нешто што је трнутни хир или одраз тренутног стања за које си свесна да ће проћи? Да ли ти постављаш себи границе у послу? Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Мај 1, 2018 Пријави Подели Написано Мај 1, 2018 пре 53 минута, Avocado рече P.S: Rekao je još: Ko u moje ime bar tri minusa lupi, naslediće Kraljevstvo Božije! А ми који лупамо минусе овако, безвезе? Ја сам данас једно 15ак, то би требало да је сигурица, ако се мотив не гледа. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Мај 1, 2018 Пријави Подели Написано Мај 1, 2018 пре 6 минута, Lady Godiva рече А ми који лупамо минусе овако, безвезе? Ја сам данас једно 15ак, то би требало да је сигурица, ако се мотив не гледа. Ne moze bez veze. Lakse ce kamila proci kroz iglene usi nego onaj koji lupa minuse bez veze u Carstvo Bozije! А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Мај 1, 2018 Пријави Подели Написано Мај 1, 2018 пре 5 минута, Muramasa рече Braniš papu što bulazni, iako je arhimandrit Joil to jasno rekao. Kakva si ti vernica kad se protiviš takvom duhovnom gorostasu? Не, него смараш жену Јоиловим булажњењем. Макар да си неки линк ставио да зна да се спрдаш. Овако си заслужио да ти уши извучем, а не само лупим минус. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Мај 1, 2018 Пријави Подели Написано Мај 1, 2018 пре 1 сат, Лидија Миленковић рече Од тетоваже, преко Неше трола, до смежураних деда смарамо до бола. Од озбиљног питања негдашњег нам члана, спадосмо на слике деда из теретана. Свели смо овај форум на ниво чета, не искључујем ни своју одговорност за то. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Мај 1, 2018 Пријави Подели Написано Мај 1, 2018 пре 4 минута, Avocado рече Ne moze bez veze. Lakse ce kamila proci kroz iglene usi nego onaj koji lupa minuse bez veze u Carstvo Bozije! Е па онда ни ви атеисти не можете у рај тако што безвезе чините добра дела с погрешним мотивом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Мај 1, 2018 Пријави Подели Написано Мај 1, 2018 пре 13 минута, Lady Godiva рече Ја сам данас једно 15ак, то би требало да је сигурица, ако се мотив не гледа. Будућа Војводица8 Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Мај 1, 2018 Пријави Подели Написано Мај 1, 2018 пре 17 минута, Lady Godiva рече Ја сам данас једно 15ак and counting.. Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Мај 1, 2018 Пријави Подели Написано Мај 1, 2018 пре 6 минута, Вилер Текс рече Свели смо овај форум на ниво чета, не искључујем ни своју одговорност за то. Прилично. Сви ми. Ayla је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 1, 2018 Пријави Подели Написано Мај 1, 2018 Управо сада, Снежана рече шта ти као професионалац радиш када ти неко тражи неку, по твом мишљењу, глупу, смешну или вулгарну тетоважу, нешто што је трнутни хир или одраз тренутног стања за које си свесна да ће проћи? Да ли ти постављаш себи границе у послу? Ljepota moga posla je upravo u tome što mogu da kažem ono - Ja to ne želim da radim! To je sloboda koja nam je data, i na tome nam se ne može zamjeriti. Imam jasno definisane teme koje ne radim, i nema tog autoriteta ili novca koji me može natjerat da promijenim odluku. Osim toga, ako se insistira na motivu koji po mom mišljenju nije dobar izbor, uložim napor da se nešto promijeni, ili u suprotnom, ja ne želim raditi. Moju reputaciju ne dovodim u pitanje zbog tuđih ishitrenih odluka. Granice u mom poslu se postavljaju onog trena kada postaneš majstor, i nema šaranja i vrdanja u odlukama koje doneseš, već stojiš iza njih. Paradoksologija, Јелена011, Лидија Миленковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Мај 1, 2018 Пријави Подели Написано Мај 1, 2018 пре 21 минута, Lady Godiva рече Е па онда ни ви атеисти не можете у рај тако што безвезе чините добра дела с погрешним мотивом. Otkud znas koje ja sve imam veze? Lady Godiva and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 1, 2018 Пријави Подели Написано Мај 1, 2018 пре 4 минута, Ayla рече Ljepota moga posla je upravo u tome što mogu da kažem ono - Ja to ne želim da radim! To je sloboda koja nam je data, i na tome nam se ne može zamjeriti. Imam jasno definisane teme koje ne radim, i nema tog autoriteta ili novca koji me može natjerat da promijenim odluku. Osim toga, ako se insistira na motivu koji po mom mišljenju nije dobar izbor, uložim napor da se nešto promijeni, ili u suprotnom, ja ne želim raditi. Moju reputaciju ne dovodim u pitanje zbog tuđih ishitrenih odluka. Granice u mom poslu se postavljaju onog trena kada postaneš majstor, i nema šaranja i vrdanja u odlukama koje doneseš, već stojiš iza njih. koje teme ne radiš? Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Мај 1, 2018 Пријави Подели Написано Мај 1, 2018 пре 1 сат, Ayla рече Da ne bih drvila i gubila vrijeme, reći ću ovo - ko ne želi, niko ga ne tjera da se tetovira, ali molim vas, elementarna kultura vam ne dozvoljava da, one koji žele da rade to što vi ne volite, karakterišete kao glupe, smiješne, nemoralne, ograničene ili manje naklonjene vjeri, od vas samih. Mislim, da je ocena malo preostra . Licno, deluje mi, da postoje dva pogleda na tetoviranje, verski i kulturno - umenicki. Sto se tice vere, deluje mi, da je situacija dosta jasnija ( u odnosu na drugi pogled ). Da, ne potezemo 'tesku' argumentaciju, ali, vernik, ako je orjentisan crkveno, posecuje bogosluzenja i liturgije, pricescuje se, posti i moli se, trudi se na svom duhovnom napredovanju i hriscanskom usavrsavanju ( koliko moze ), zivi smireno i gleda kako da izgradi sto vecu ljubav prema Bogu i ljudima..... nema bas i neke velike potrebe i neophodnosti, da razmislja da odradi neku tetovazu na telu. Moram da kazem, ako je ovo neki ideal, svi smo mi hriscani na putu ka tom 'scenariju' i mozda i volimo i da u nekim stvarima probamo i nesto sto mislimo da moze da nas malo opusti i relaksira i ( malo ) zabavi. Tako da, sto da ne, ako neki verniki misli da se istetoriva, nije 'propast' sveta ( ), ali, mislim, da treba to odraditi sa ukusom i da ne bude bas neko preterivanje. U vezi drugog pogleda, iako, mislim da treba imati odredjene granice i umerenosti u svemu, svako je slobodan da radi i ponasa se kako misli da treba na osnovu nekih svojih zelja i zivotnih, filosofskih i svakakvih drugih pogleda na svet i ljude. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука