Иван ♪♫ Написано Мај 3, 2018 Пријави Подели Написано Мај 3, 2018 пре 23 минута, Trifke рече Kako koji! Npr otac Makarije iz "Cuda nevidjenog" nije. lici na Valtera, mora da je inflitrirani komunista, sablaznjava posteno monastvo (nisam gledao film, samo sam nasao klip) Trifke је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Мај 3, 2018 Пријави Подели Написано Мај 3, 2018 пре 9 минута, Иван ♪♫ рече nisam gledao film Ozbiljan propust... cccccc... popravljaj se pod hitno... Trifke је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Мај 3, 2018 Пријави Подели Написано Мај 3, 2018 пре 28 минута, Иван ♪♫ рече lici na Valtera, mora da je inflitrirani komunista, sablaznjava posteno monastvo (nisam gledao film, samo sam nasao klip) Nemoj molim te "Seks je partijski neprijatelj broj 1". Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Мај 4, 2018 Пријави Подели Написано Мај 4, 2018 Ahahahahaha! Tetovaža: "Poljubi me pod imelom! - Kiss Me Under The Mistletoe!" http://oddstuffmagazine.com/funny-pictures-november-25-2017.html/mistletoe-lower-back-tattoo BIJELA IMELA - Poljupci pod imelom donose sreću poljubac pod imelom - simbolika i značenje Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Мај 5, 2018 Пријави Подели Написано Мај 5, 2018 Ја као нешто филозофирам око тетоважа али баке раде шта хоће... Погледам своје девојчице и не могу да верујем: - Јааооо, бре мајко, шта си им стављала то... - Па тражиле ми... - Имаш бре сто година не могу деца да ти наређују. - Не могу да их слушам како кукају! - Али то су тетоваже за дечаке нису за девојчице, види на шта личе... ц ц ц ц ц... - Што нису? Ово нису животиње? - Ма какве животиње... свашта... (обе девојчице у глас) - Тата тата тата нећеш да нам скинеш ТАТАваже, ел нећеш? - Нису тата-важе него тето-важе... - Тата тата а нећеш да нам скинеш те-тоо-ваа-же? - Нећу, нећу... скинуће се када се окупате... (Надам се, јер ујутро идемо у цркву... ) Ayla је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Мај 5, 2018 Пријави Подели Написано Мај 5, 2018 @Ayla Која ти је тетоважа остала у памћењу, тетоважа ал' да онако има мало дубљу причу...? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 5, 2018 Пријави Подели Написано Мај 5, 2018 On 1.5.2018. at 21:33, Снежана рече шта ти као професионалац радиш када ти неко тражи неку, по твом мишљењу, глупу, смешну или вулгарну тетоважу, нешто што је трнутни хир или одраз тренутног стања за које си свесна да ће проћи? Да ли ти постављаш себи границе у послу? Ima nevjerovatnih priča, kao i tetovaža koje volim... ali priča koja je poseban trag ostavila je portret, poslednja fotografija čovjeka, koji je ubijen dok je štitio svoju familiju, i sat njegovog oca koji je stao u trenu kad su mu sina ubili. Bio je stotinama kilometara daleko, ali je znao da se desilo nešto toga trena jedinom sinu kojeg je imao. Lady Godiva, Војвода7 and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 1 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Мај 5, 2018 Пријави Подели Написано Мај 5, 2018 пре 2 часа, Vladan ::: рече Ја као нешто филозофирам око тетоважа али баке раде шта хоће... Погледам своје девојчице и не могу да верујем: - Јааооо, бре мајко, шта си им стављала то... - Па тражиле ми... - Имаш бре сто година не могу деца да ти наређују. - Не могу да их слушам како кукају! - Али то су тетоваже за дечаке нису за девојчице, види на шта личе... ц ц ц ц ц... - Што нису? Ово нису животиње? - Ма какве животиње... свашта... (обе девојчице у глас) - Тата тата тата нећеш да нам скинеш ТАТАваже, ел нећеш? - Нису тата-важе него тето-важе... - Тата тата а нећеш да нам скинеш те-тоо-ваа-же? - Нећу, нећу... скинуће се када се окупате... (Надам се, јер ујутро идемо у цркву... ) Zar kćerima da oduzmeš pravo na Betmena? Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Мај 5, 2018 Пријави Подели Написано Мај 5, 2018 пре 3 минута, Paradoksologija рече Zar kćerima da oduzmeš pravo na Betmena? Али то су тетоваже за дечаке нису за девојчице, види на шта личе... ц ц ц ц ц Paradoksologija and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Мај 5, 2018 Пријави Подели Написано Мај 5, 2018 пре 9 минута, Paradoksologija рече Zar kćerima da oduzmeš pravo na Betmena? Бет вуман је лепша Ма зезам се него има и неких аждаја чудовишта... то ми је бљак... али њима је битно само да је нека сличица немају појма ништа пре 5 минута, Lady Godiva рече Али то су тетоваже за дечаке нису за девојчице, види на шта личе... ц ц ц ц ц Не очекујеш ваљда од мене да будем џендер неутралан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Мај 5, 2018 Пријави Подели Написано Мај 5, 2018 пре 19 минута, Paradoksologija рече Zar kćerima da oduzmeš pravo na Betmena? пре 5 минута, Vladan ::: рече него има и неких аждаја чудовишта Сада видех да је стварно све Бетмен... па добро онда није страшно, може да прође... мада опет боље Бетвуман... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Мај 5, 2018 Пријави Подели Написано Мај 5, 2018 пре 11 минута, Vladan ::: рече Не очекујеш ваљда од мене да будем џендер неутралан Не очекујем ја ништа, само се зезам ко по обичају. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Мај 5, 2018 Пријави Подели Написано Мај 5, 2018 пре 7 минута, Lady Godiva рече Не очекујем ја ништа, само се зезам ко по обичају. Нема зезања, сада мораш да истетовираш Бетмена.... Ти види за термин са Ајлом а ми форумаши ћемо одлучити о најбољем месту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Мај 5, 2018 Пријави Подели Написано Мај 5, 2018 пре 18 минута, Vladan ::: рече Сада видех да је стварно све Бетмен... па добро онда није страшно, може да прође... мада опет боље Бетвуман... Betmen ima totalno hristolik narativ, ne diraj u nj. Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Мај 5, 2018 Пријави Подели Написано Мај 5, 2018 пре 17 минута, Vladan ::: рече Нема зезања, сада мораш да истетовираш Бетмена.... Ти види за термин са Ајлом а ми форумаши ћемо одлучити о најбољем месту Демократски изгласајте. Мислим било би стварно ружно да тако озбиљну одлуку доносим сама.. Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука