Jump to content

Тетоважа: Да или не ???

Препоручена порука

пре 4 минута, Natasa. рече

Ovo je poenta sigurnosti koju žene cene. Tu je pravi "kapital", sve ostalo je danas ima sutra nema, nasledstvo pogotovo. 

"Само" има једна цака: има доста случајева да се код мушких та способност откључа тек уз праву жену, а дотле изгледају као неспособњаковићи, и онда у браку пуф! домаћин, кида се, и сви се чуде... Е сад таква која то уме да намирише је сама по себи лутрија за таквог типа...

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Војвода7 рече

Могли сте срце и унутра почетна слова вашег имена..

Драже ми је што се нисмо ништа урадили. :) 

Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Vladan ::: рече

"Само" има једна цака: има доста случајева да се код мушких та способност откључа тек уз праву жену, а дотле изгледају као неспособњаковићи, и онда у браку пуф! домаћин, кида се, и сви се чуде... Е сад таква која то уме да намирише је сама по себи лутрија за таквог типа...

Žene to generalno umeju da namirišu. Pusti nasledstvo, gledaj potencijal.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, AnaLaz рече

јер његово име има 10 слова

:scratch_head:Ценим да ти се чо'ек зове Александар. А ?:stadaradim:;)

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Vladan ::: рече

Не бих рекао јер зашто онда има око 50% разведених бракова а нови се све мање и теже склапају.

Због неспособних и килавих мушкараца

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Војвода7 рече

А ако је то тачно онда би то значило да их њихове жене нису намирисале као такве...

Подели на овим сајтовима

А ако је то тачно онда би то значило да их њихове жене нису намирисале као такве...

То ти види са Наташом, хаха.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Vladan ::: рече

Не бих рекао јер зашто онда има око 50% разведених бракова а нови се све мање и теже склапају.

To nema veze sa sposobnim muškarcima i ženama koje umeju da ih pronađu. Ima tu više faktora-zajedno su 100 godina pa ajde da se uzmu da se ne baci vreme, mlada je neplanirano trudna, mešaju se matorci i naravno da će da pukne tikva...danas višr niko neće da trpi tuđa sranja i lakše se odlazi iz nepovoljne situacije. Nisu brakovi nekad bili kvalitetniji, samo se ljudi nisu olako razvodili zbog sramote i materijalne nesigurnosti žene. Šta jadne sve i danas trpe jer nemaju gde da odu. Spolja sve ok, udata, imaju decu, a ustvari trpi mizeriju jer nema gde.  

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Војвода7 рече

Nemoj tako, odgovornost je 50% 50% :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Natasa. рече

zajedno su 100 godina pa ajde da se uzmu da se ne baci vreme, mlada je neplanirano trudna

Али не би требало ни да дођу до тог "нивоа" ако је она намирисала непоправљивог неспособњаковића, завезаног маминог сина итд.

Мислим омакне се и ОК али то би били изузеци а не 50% бракова ако жене генерално могу да намиришу трулу јабуку.

Подели на овим сајтовима

Али не би требало ни да дођу до тог "нивоа" ако је она намирисала непоправљивог неспособњаковића, завезаног маминог сина итд.

Мислим омакне се и ОК али то би били изузеци а не 50% бракова ако жене генерално могу да намиришу трулу јабуку.

Ne budimo tako strogi, ljudi se zabavljaju dok ne dođu do nivoa ozbiljne veze. Takvo je vreme, nećemo sigurno coktati na "nemoralnu omladinu" :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Vladan ::: рече

Verovatno se nadaju da će se ipak promeniti na bolje u braku... Nisu sve žene tako racionalne.

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Natasa. рече

Nemoj tako, odgovornost je 50% 50% :smeh1:.

Није, ја мушкарце кривим за све, мушкарац је себи дозволио да га феминизам уништи, постао је килав и неспособан. И тих 50% што кажеш да су жене одговорне, то је опет мушкарац крив, крив зато што се оженио женом која ће бити ''одговорна'' за развод брака.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...