Jump to content

Тетоважа: Да или не ???

Препоручена порука

пре 3 минута, Vladan ::: рече

Been there, done that... доста је било... :) 

A onda sam se oženio i dobio decu :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

Preterali ste sa spamom, sa` cu da stavim jednu vr` tetovazu z`inat...

...

b6a6d25d48cc5ebc4d45d54f2065be33.jpg.d579873d9419389ed8e23841937c5457.jpg

https://www.pinterest.com/pin/617415430139209938/

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, obi-wan рече

Preterali ste sa spamom, sa` cu da stavim jednu vr` tetovazu z`inat...

Потпуно сам незаинтересован... али подигни слику мало горе слободно... мислим да се види лице ;) 

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Natasa. рече

A onda sam se oženio i dobio decu :smeh1:.

Искрено терала ме је да вежбам и касније и није лоше ишло док на једном вежбању нисам разбио омиљени телефон и то је био крај :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Vladan ::: рече

Потпуно сам незаинтересован... али подигни слику мало горе слободно... мислим да се види лице ;) 

Moras da priznas da je crtez vrhunski...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Vladan ::: рече

Искрено терала ме је да вежбам и касније и није лоше ишло док на једном вежбању нисам разбио омиљени телефон и то је био крај :smeh1:

Našao si izgovor :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, obi-wan рече

Да, јесте нема шта, и уклопљен у линије тела...

е сад, што рече @Lady Godiva ако се цури промени линија....

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, obi-wan рече

Jeste lep rad, samo je dženerik. Svaka žena crta neko cveće po sebi.

Kad sam bila u gimnaziji, volontirala sam u zoo vrtu. Posle obavljenog posla sam obilazila kaveze sa tigrovima. To mi je bila omiljena životinja. Da sam ga istetovirala u ranoj mladosti sad bih izgledala kao penzionisana striptizeta. Zato i nemam tetovaže, menjaju se stavovi i interesovanja kroz život, ono što bih radila pre 10 godina sad bi mi bilo smešno, a imala bih stalan podsetnik. 

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

Управо сада, Vladan ::: рече

Па још да си га ставила на стомачић сада би то био носорог :) 

Ma da, prošireni tigar, mator i debeo :smeh1:. I bila popularna neka striptizeta Sanja tigrica, imala tetovažu tigra na zadnjici. Orah iz ruke da joj ne uzmeš. Seća li se iko nje, nije silazila sa tv-a. Tako da kad god vidim neku divlju mačku na telu žene setim se nje.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Natasa. рече

Ma da, prošireni tigar, mator i debeo :smeh1:. I bila popularna neka striptizeta Sanja tigrica, imala tetovažu tigra na zadnjici. Orah iz ruke da joj ne uzmeš. Seća li se iko nje, nije silazila sa tv-a. Tako da kad god vidim neku divlju mačku na telu žene setim se nje.

Нисам чуо за њу ал дај неку слику да прокоментаришемо тетоважу ;) 

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Vladan ::: рече

Нисам чуо за њу ал дај неку слику да прокоментаришемо тетоважу ;) 

Blagi užas tiha jeza :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Natasa. рече

Е хвала ти за овај лик ицепија сам се од смеха :) а тигар јој изгледа као да је села на чоколадну торту :smeh1:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...