Jump to content

Тетоважа: Да или не ???

Препоручена порука

пре 1 минут, ninaana рече

Ostaje mi i dalje neshvatljivo, ako su približnih godina, skroz je ok da je on stariji godinu, dve tri, to se ni ne pominje, ali ako je ona u istom tom plusu, nesumnjivo je čeka pesma "Tri metera somota".

Nažalost, dvostruki standard :(.

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Natasa. рече

Razumem zašto vam je to odbojno.

Не само естетски него и у сваком другом погледу ми не одговара да живим са "мајком" јер онда морам да вучем и њу поред троје деце, не иде...

пре 2 минута, ninaana рече

Ostaje mi i dalje neshvatljivo, ako su približnih godina, skroz je ok da je on stariji godinu, dve tri, to se ni ne pominje, ali ako je ona u istom tom plusu, nesumnjivo je čeka pesma "Tri metera somota".

То је код млађих али са годинама се то топи, мени је прилично свеједно да ли има 2-3 године више или мање од мене ако смо сличног статуса или стања у свему осталом...

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Muramasa рече

Ja sam bio sa 4 godine starijom, vrlo kratko. Veći problem nam je bio to što ja volim suprugicaste (a ona to nije razumela kako treba), nego razlika u godinama.

Nece ni zene izgleda vise da budu suprugicaste, nikako da ti se poklopi, hehe mozda da trazis suprotno:D

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Neša_ рече

Na ljubav i romantiku devojke ne reaguju. Da reaguju, neoženjeni muškarci bi se lako oženili (među njima i ja). Nema šta neko na to da ih navata. To nisu ni fore, nego muške zablude, koje su muškarcima nametnule žene. U osnovi onoga što većina vas pripadnica ženskog pola zovete vezom, najčešće nije ljubav, jer većina vas ljubav ne može ni shvatiti. Zato što je ne vidite kao osećanje nego kao fizičku radnju. Uglavnom je brkate sa seksom, dok muškarci to jasno razgraničavaju. Oni koji su imali veći broj žena, što im je omogućio fizički izgled i novac, posebno pred muškarcima nikad neće reći da je tim ženama bila važna ljubav, nego seks. Zato nemoj okretati činjenice naglavačke, na teret muškaraca.

Смараш, Нешице. :)

Подели на овим сајтовима

Kako ste uspeli da dodjete na pricu o godinama, kad je tema o tetovazi?...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Ronald рече

Nece ni zene izgleda vise da budu suprugicaste, nikako da ti se poklopi, hehe mozda da trazis suprotno:D

Задња времена дошла. Неће девојке да буду супругичасте него да се зезају. :D

Подели на овим сајтовима

Управо сада, obi-wan рече

Kako ste uspeli da dodjete na pricu o godinama, kad je tema o tetovazi?...

Лако. Кожа се временом опусти па тетоважа не изгледа тако лепо. Зато мушкарци преферирају млађе жене са затегнутим трбухом.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Lady Godiva рече

Кожа се временом опусти па тетоважа не изгледа тако лепо.

Sad si potegla jedno interesantno pitanje. Na mladom telu sve lepo stoji, ali kad se opusti koža tetovaža nije više tako privlačna. 

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, Muramasa рече

suprugicaste (a ona to nije razumela kako treba),

Nisam sigurna da li te iko tu razume :smeh1:.

Stvarno, šta ti to znači? Hoće da radi kućne poslove, rodi decu, stvara sa tobom kao prava supruga? Porodični tip?

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Lady Godiva рече

Зато мушкарци преферирају млађе жене са затегнутим трбухом.

Ja ne, za druge ne znam.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Natasa. рече

Sad si potegla jedno interesantno pitanje. Na mladom telu sve lepo stoji, ali kad se opusti koža tetovaža nije više tako privlačna. 

Да, а они старци без тетоважа изгледају баш привлачно. :D

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Muramasa рече

Meni ne smeta ni kad je malkice bući. Lepa ko mlada mama. :)

aEwpQzx_700b.jpg

...

Bas lepa cura...

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Lady Godiva рече

Задња времена дошла. Неће девојке да буду супругичасте него да се зезају. :D

Ma kakve suprugicaste, treba traziti skroz suprotno, sto neozbiljnije:D

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ronald рече

Ma kakve suprugicaste, treba traziti skroz suprotno, sto neozbiljnije:D

Samo bahato, samo bezobrazno, samo zezanje...ostajte slobodni, nemojte se vezivati :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...