Jump to content

Тетоважа: Да или не ???

Препоручена порука

пре 15 минута, obi-wan рече

Kako ste uspeli da dodjete na pricu o godinama, kad je tema o tetovazi?...

Неша се у свом стилу наставио на оф-топик пост од јуче па Рапсоди па ја грешни... :) 

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Natasa. рече

Samo bahato, samo bezobrazno, samo zezanje...ostajte slobodni, nemojte se vezivati :smeh1:.

Jasno ko dan, ne treba gubuti vrijeme na ta besmislena vezivanja:D

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Lady Godiva рече

Да, а они старци без тетоважа изгледају баш привлачно. :D

Јок, али они са тетоважама вероватно изгледају као згужване новине :) 

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Muramasa рече

Meni ne smeta ni kad je malkice bući. Lepa ko mlada mama. :)

Не знам шта је вама мушкарцима с буцкастима. Мени је ова жена баш набијена, сва саласта. 

• Збуњен 1
Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Neša_ рече

E objasni koju to vrstu sigurnosti žena traži, ako prihvata vezu sa zgodnim muškarcem kome je šesnaesta po redu, a odbija muškarca ozbiljnih namera, koji je imao svega jednu dužu vezu. Ženu zanima ljubav i karakter muškarca isto koliko i lanjski sneg.

Vrtite priču u krug, a dobro znate da sam u pravu.

Ne znam Nešo, ja udata, sve žene oko mene uglavnom udate, a niko nema avione i kamione. Tako da ja generalno ništa tebe ne razumem kad gledam svoju okolinu ne_shvata. Svi se nešto bore, trude, rade, stvaraju i niko ništa nije čekao da mu se servira. Žene pogotovo.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Vladan ::: рече

Јок, али они са тетоважама вероватно изгледају као згужване новине :) 

А ови без су само згужвани. :D

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Muramasa рече

Baš tako. :)

Većina žena pred udaju je takva. Najsuprugičastije su ti one koje kategorično odbijaju da te peglaju i da ti kuvaju. Te će da te čuvaju kao malo vode na dlanu, ima da ideš uhranjen i ulickan nema zime za tebe. Veruj mi, iskustvo :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Lady Godiva рече

Не знам шта је вама мушкарцима с буцкастима. Мени је ова жена баш набијена, сва саласта. 

I meni, sto kazu "nidje veze", hahaha:D

Подели на овим сајтовима

Кажу да је најбоље оженити дебелу жену, чим много једе..вјероватно добро и кува, а док је сита..сигурно није ни нервозна.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Muramasa рече

To se u mašinstvu zove tolerancija

U ekologiji eurivalenca :smeh1:, tolerancija na širok opseg uslova. Ovi što preferiraju jedno ili drugo su stenovalentni.

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Војвода7 рече

Кажу да је најбоље оженити дебелу жену, чим много једе..вјероватно добро и кува, а док је сита..сигурно није ни нервозна.

A možda je samo lenčuga koja jede i puno sedi :D. To što jede ne znači da ona kuva. Najlepše je jelo koje ti spremi neko drugi.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Muramasa рече

To se u mašinstvu zove tolerancija. Kada neka karakteristika ne mora da ima egzaktno zadatu vrednost, nego postoji uži ili širi interval koji je ptihvatljiv.

Meni je ok i kad ima ovako bući stomačić, i kad je zategnut kao kod onih što poziraju za Pansport kalendare.

Могао си да напишеш и да ти је океј све од девојке са Beach body ready билборда до оне две које протестују испред њега.. скапирала бих и то, без машинства. :D

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...