Manastir Bradaca Написано Фебруар 10, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2014 Данче*, Ромејац, Јелина and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином. Манастир Брадача Монах Нектарије Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Фебруар 14, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2014 what i ' m going to do so crazy Данче* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
виноградар Написано Фебруар 14, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=y7Gee3THtb8 Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
виноградар Написано Фебруар 15, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2014 Данче* је реаговао/ла на ово 1 Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Фебруар 15, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2014 ivanaika and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Фебруар 15, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2014 Данче* and ivanaika је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
@Amin Написано Фебруар 15, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2014 Данче* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Фебруар 18, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2014 http://youtu.be/Va-HWOwmAXU Иван Ивковић, Данче* and Tumaralo. је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Фебруар 18, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2014 ivona је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 Данче* је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 JESSY and виноградар је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 Данче* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
виноградар Написано Фебруар 21, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2014 Данче* је реаговао/ла на ово 1 Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Фебруар 21, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2014 виноградар је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Фебруар 21, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2014 Данче*, виноградар and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука