Jump to content

Срећан рођендан!

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

• 3 weeks later...
  • Одговори 3.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Данас је рођендан нашем драгом члану Олимпу! :) 

Срећан рођендан Олимпе! Да си жив и здрав! Бог те чувао и веселио! :)

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Колико си ме сада обрадовао. :) Благодарим на дивним жељама! Радост ти од Господа!

"Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином".

Достојевски

Подели на овим сајтовима

А ја сам тек данас схватио зашто ти је псеудоним Олимп :) 

Ајде, ти си наше мало благо овде, а како ћемо него да бринемо о њему! ;)

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Happy-Birthday.jpg

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Пошто видим тебра Олимпе да си из Уназем, да те испоштујем тебра и овако да ти честитам роџендан.

Увзажиње и увзаздрање умзанање уозабиње, на угајазамноње утазаљење! :)

orthodoxlighthouse

Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава.

Подели на овим сајтовима

А ја сам тек данас схватио зашто ти је псеудоним Олимп :)

Ајде, ти си наше мало благо овде, а како ћемо него да бринемо о њему! ;)

Олимп, он само отвара уста... Е сад некад само зева, а некада сведочи.. То зависи од овог другог, Милоша који се труди да буде Олимп ... :)

75e47fd3b81843925328e16be7f10252.jpg

ХВАЛА ДАНИ! :bendoff: :pivo:

Happy-Birthday.jpg

Џесии :hvala:  :algabacaju:

Пошто видим тебра Олимпе да си из Уназем, да те испоштујем тебра и овако да ти честитам роџендан.

Тебра, брате, хвала ти пуно, али ја још нисам завршио тај курс скогземун језика :) овај твој ниво је ASIAN(највиши могући ниво)  :D

Хвала од срца! :drugarstvo:

"Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином".

Достојевски

Подели на овим сајтовима

Тебра, брате, хвала ти пуно, али ја још нисам завршио тај курс скогземун језика :) овај твој ниво је ASIAN(највиши могући ниво)  :D

Ето, да ти олакшам мало. Него Земунац, обавезно утровачки да научиш :)

orthodoxlighthouse

Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава.

Подели на овим сајтовима

Срећан ти рођендан Олинпе.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Ето, да ти олакшам мало. Него Земунац, обавезно утровачки да научиш :)

Хвала брате! Од сутра почињем са учењем! :) Жив био! :)  

Срећан ти рођендан Олинпе.

Хвала ти Ненаде! :)

Достојевски

Подели на овим сајтовима

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...