Jump to content

Срећан рођендан!

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

Срећан рођендан.  :) 1000000001010

У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 3.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Срећан рођендан.  0110_hahaha 1340_womens

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Mozart, srećan rođendan  319.gif

picence.jpg

Evo, da ne zafali

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

• 7 months later...

Шта рећи?

- она је изванредан студент,

- она је одличан спортиста,

- она је изузетан фотограф,

- она прави одличне постере (иако сам у неким био критикован),

- она пјева у црквеном хору,

- она волонтира у пројекту Светосавска учионица,

- она пише научне радове од Међународног значаја,

.... и шта све та дјевојка не ради одлично?

- а да! прави екстра колаче.

човјечеее....

АНЧИ, СРЕЋАН РОЂЕНДАН И ОД СРЦА ТИ ЖЕЛИМ СВЕ НАЈБОЉЕ!

Cestitka_za_Anci.jpg

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Hepi ti brdej Anci..sve najboje..I da nam se uvek u vrlinama samo usavrsavas 0442_feel

birthday_cake.jpg

"Видети свет у зрнцу песка,

И небо у дивљем цвету,

Држати бесконачност на длану

А вечност у једном часу"

В.Блејк

Подели на овим сајтовима

Zlato, jesi sigurna da ona slavi 65.-ti rodjendan? grin.gif

...

Pridruzjem se cestitkama, naravno... smiley.gif

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Све најбиље и сретан ти рођендан и жива била бар још 100 година ! Али .... зашто ограничавати мајку природу ? Бог ти среће дао на свим твојим путевима куда год кренула !

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Ко је то,неко са форума?

И колико је мени познато,Анастасију зову Анчи 0409_feel

Иначе,ови горе поменути разлози,зашто се честита, су мало бзв,јер рецимо ја,нити сам студент,не певам у хору,нисам неки спортиста,лош фотограф,а и слабо ми иде писање научних радова,па ми ипак моји драги пријатељи честитају рођос... :-

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Ко је то,неко са форума?

Иначе,ови горе поменути разлози,зашто се честита, су мало бзв,јер рецимо ја,нити сам студент,не певам у хору,нисам неки спортиста,лош фотограф,а и слабо ми иде писање научних радова,па ми ипак моји драги пријатељи честитају рођос... :-

Честитају ти са жељом да се поправиш а Антонети честитамо са жељом да истраје на овом путу :)

Подели на овим сајтовима

Zlato, jesi sigurna da ona slavi 65.-ti rodjendan? grin.gif

...

Pridruzjem se cestitkama, naravno... smiley.gif

Nisam videla taj momenat uopste... :blink2: :-[

"Видети свет у зрнцу песка,

И небо у дивљем цвету,

Држати бесконачност на длану

А вечност у једном часу"

В.Блејк

Подели на овим сајтовима

Ко је то,неко са форума?

nisu to nikakvi razlozi,vec prosto cinjenice,i zasto ne istaci nesto tako divno,narocito sto su takve osobe obicno skromne(antoneta jeste takva) i sto su danas u prvom planu neke sasvim drugacije vrijednosti,kad pametni cute,a budale pricaju...

''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' :)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...