Jump to content

Срећан рођендан!

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

Како то да се Меда не оглашава цео дан? Проћи ће дан а нећемо сазнати да ли му је стварно данас рођендан ;) 0409_feel

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Одговори 3.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Како то да се Меда не оглашава цео дан? Проћи ће дан а нећемо сазнати да ли му је стварно данас рођендан .mislise. 0110_hahaha

Mislim da nas namerno drži u neizvesnosti  smej.gif To bi ličilo na Medu smej.gif
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

меда се захваљује и извињава што се није раније појавио, испало је да ради две смене данас јер се колегиница појавила са 37 температуром на послу 4chsmu1 bendoff

елем, баш вам хвала драги моји, врло пажљиво од вас  0110_hahaha facenew22222222 :cheesy:

а што се тиче рођендана, слажем се да имам два  prstgore

зар их немамо сви овде, јелте?  :bla:

елем.

овај је дан био када сам се родио мами и тати пре 33 године, а помали и свима осталима, а 30. септембар на фејсу држим као датум новог рођења у Христу јер сам на тај дан светих мученица Вере, Љубави, Наде и мати им Софије крштен пре 11 година, а и да бих збуњивао људе који се баве хороскопом - да им покажем какве предрасуде гаје  4chsmu1

јес вала компликовано  dada greengrin greengrin

пс. иначе, сад сам стигао са посла а кренуо сам јутрос у пола осам  joooj

Подели на овим сајтовима

Medeni, srećan rođendan.

Sunce ti je negde na 25 stepeni u jarcu, a meni je tu baš početak 7 polja (kuće),

jer mi je asc. ("podzn.") baš na 25 raka.

zanimljivo, imajući u vidu naše male sukobe ovde na forumu.

srećno...

p.s.

u kol'ko sati, i gde si "iskočio" ?

http://www.blic.rs/Slobodno-vreme/Zanimljivosti/229633/Mornar-Popaj-puni-82-godine

pogledaj to...

.

www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ]

.

Подели на овим сајтовима

Meni se baš sviđa.. :mad:

Zamišljam tako da, recimo, u Švabiji organizujem jednu skupu rođendansku žurku i onda dovedem ove Indijce uživo, al' bi bila tišina... 0205_whistling

leteti У сваком случају, тешко ћеш им наћи конкуренцију.  prstgore Не знам што прекинуше снимак баш кад је најлепше?
Подели на овим сајтовима

Medeni, srećan rođendan.

Sunce ti je negde na 25 stepeni u jarcu, a meni je tu baš početak 7 polja (kuće),

jer mi je asc. ("podzn.") baš na 25 raka.

zanimljivo, imajući u vidu naše male sukobe ovde na forumu.

srećno...

p.s.

u kol'ko sati, i gde si "iskočio" ?

http://www.blic.rs/Slobodno-vreme/Zanimljivosti/229633/Mornar-Popaj-puni-82-godine

pogledaj to...

''ма не, не бавим се ја хороскопом више''  0442_feel 0442_feel 0442_feel

пс. зини да ти кажем  :)

попај ми је био цар кад сам био клиња, омиљена играчка ми је била олива и волео сам да је гризем по глави  4chsmu1 0442_feel 0442_feel

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...