Jump to content

Женска лепота

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 25 минута, Лубеница рече

Дошао унук код деде на село. У недељу ујутро пошли су у цркву. После службе унук рече деди: - Деда, мени се овде много допада, али девојке су сасвим без везе. Видео сам да у цркву иду у дугим сукњама и са марамом на глави. Тако обучене изгледају ми некако старински и потпуно незанимљиво. Деда извади из џепа две бомбоне. Једна је била умотана у папирић, друга не. - Коју желиш, унуче? У папирићу, наравно. А због чега? - Чистија је. - Е тако је и са девојкама.

Amin.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Лубеница рече

Дошао унук код деде на село. У недељу ујутро пошли су у цркву. После службе унук рече деди: - Деда, мени се овде много допада, али девојке су сасвим без везе. Видео сам да у цркву иду у дугим сукњама и са марамом на глави. Тако обучене изгледају ми некако старински и потпуно незанимљиво. Деда извади из џепа две бомбоне. Једна је била умотана у папирић, друга не. - Коју желиш, унуче? У папирићу, наравно. А због чега? - Чистија је. - Е тако је и са девојкама.

Јој што ће се неки разочарају кад “одмотају”, па после: “Шта то би?!”

P. S. 

Веровање и мишљење да си чистији од друге особе се у православљу зове гордост и последњи пут кад сам проверавао, тај грех је био већи од откривања ногу. 

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Juanito рече

Јој што ће се неки разочарају кад “одмотају”, па после: “Шта то би?!”

P. S. 

Веровање и мишљење да си чистији од друге особе се у православљу зове гордост и последњи пут кад сам проверавао, тај грех је био већи од откривања ногу. 

Па добро не верујем да је декица био искључив. Чисто ето, лепо је поређење.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Лубеница рече

Па добро не верујем да је декица био искључив. Чисто ето, лепо је поређење.

Ма какав декица, прича је очигледно измишљена за потребе моралисања. :)

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Juanito рече

Ма какав декица, прича је очигледно измишљена за потребе моралисања. :)

Па немам ја ништа против морала. Чак је туга што је толико срозан данас. 

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Лубеница рече

Па немам ја ништа против морала. Чак је туга што је толико срозан данас. 

да, али се морал не огледа у дужини сукње, а још мање у осуђивању оних који их носе.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Снежана рече

да, али се морал не огледа у дужини сукње, а још мање у осуђивању оних који их носе.

Аман шта сте се ухватили за осуду јутрос. Овде је пала осуда на девојке које носе дуге сукње од стране унука, декица је само појаснио да не значи да су љанкесе ако носе сукње. Или ви то бацате осуду на девојке које носе дуге сукње?

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Лубеница рече

Овде је пала осуда на девојке које носе дуге сукње од стране унука,

није

пре 6 минута, Лубеница рече

декица је само појаснио да не значи да су љанкесе ако носе сукње.

није

пре 7 минута, Лубеница рече

Или ви то бацате осуду на девојке које носе дуге сукње?

или ти не разумеш шта је моралисање

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Лубеница рече

је пала осуда на девојке које носе дуге сукње од стране унука, декица је само појаснио да не значи да су љанкесе ако носе сукње. Или ви то бацате осуду на девојке које носе дуге сукње?

Не. Унук је изразио свој укус, а деда је увео чистоту у игру.

Подели на овим сајтовима

On 15.9.2018. at 17:43, Лапис Лазули рече

hm..mislim da  licim na nju osim gornje usne :)  skromna sam inace, ne znam sta mi je danas :D 

Oh pa učini nam zadovoljstvo i postavi neku svoju fotku :)))

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Da ne krivite vase nezne vratice :))

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Danijela рече

Da ne krivite vase nezne vratice :))

Godine su, reuma vreba iza coska...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...