Jump to content

Женска лепота

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 4 минута, Muramasa рече

Zato devojku treba osmotriti pod posebnim okolnostima. Ne samo kad se spremi za dejt.

Шта бре, каквим посебним околностима?

пре 4 минута, Grizzly Adams рече

Па ко се бави мађијама... ?

Не знам, ти овде гуглаш вештице и магичне кугле.. 

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Lady Godiva рече

Не знам, ти овде гуглаш вештице и магичне кугле.. 

Ма не гуглам, стигло ми у неком мејлу од економског института, ако верујеш... А у другом прозору ”Женска лепота”... и како одолети...? ?

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Muramasa рече

Recimo kad viri urolana iz ćebeta, ili u kuhinji, ili kad suši kosu...

Да кад је уролана у ћебе, под температуром, кија, бали, црвена у лицу, поднадулих очију. Или то кад риба кухињу, коса искочила из пунђе лети на све стране, смрди на циф, уморна, са рукавицама у xxl мајци и вуненим назувцима.. ако ти је и тако лепа и желиш да је загрлиш и пољубиш, онда можеш да се жениш. 

пре 4 минута, Grizzly Adams рече

Ма не гуглам, стигло ми у неком мејлу од економског института, ако верујеш... А у другом прозору ”Женска лепота”... и како одолети...? ?

А да, сад капирам. Тако, са куглом, економисти предвиђају ек. раст, инфлацију итс...

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Lady Godiva рече

А да, сад капирам. Тако, са куглом, економисти предвиђају ек. раст, инфлацију итс...

? 

image.png

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 47 минута, Lady Godiva рече

Bukvalno...

Tako nije ni sa jednom drugom naukom, sve je kao neko vračanje i mađijanje (tj. tako se servira).

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Аурор рече

Bukvalno...

Tako nije ni sa jednom drugom naukom, sve je kao neko vračanje i madijanje (tj. tako se servira).

Није тако. Тешко је правити било каква ек предвиђања. Сувише је сложено, има превише променљивих.. Друго је то што има разних злоупотреба науке, замагљивања и искривљивања резултата. 

Сад постави неку лепу жену, да не уништимо начисто тему, ја немам инспирацију.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Lady Godiva рече

Сад постави неку лепу жену, да не уништимо начисто тему, ја немам инспирацију.

Sfzp58U.jpg

Подели на овим сајтовима

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...