Jump to content

Женска лепота

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 3 часа, Grizzly Adams рече

Ајде бре, Тања Бошковић је била Афродита генерацијама рођеним за време друга Тита... :)

Ту ни Саманта Фокс није била конкуренција. :smeh1:

Рођен сам мало после смрти господина (:D) Тита, али се добро сећам једне лепе тете:

Маја Сабљић

image.jpeg

image.jpeg

Подели на овим сајтовима

пре 13 часа, todor рече

Рођен сам мало после смрти господина (:D) Тита, али се добро сећам једне лепе тете:

Маја Сабљић

image.jpeg

image.jpeg

Три крста човече...

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, goranger рече

Три крста човече...

Види се напредак у побожности, на првој слици један крстић, а након, отприлике ценим, две деценије - три озбиљна крста. :=)

Подели на овим сајтовима

On 4/10/2018 at 14:25, goranger рече

Три крста човече...

...i sise na izvol`te...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

On 4/9/2018 at 21:51, Таша рече

Ja sam mislila da muskarci vise vole mrsave zene, medjutim ... 

Мушкарци воле... жене :D

• Радостан 1
Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Владан6 рече

Симпатична је али делује мало.... удувано чини ми се :) 

To bi moralo da se proveri na licu mesta...

Подели на овим сајтовима

"Синоћ кад се вратих из топла хамама

прођох покрај башче старога имама.

Кад тамо у башчи, у хладу јасмина

с'  ибриком у руци стајаше... Емина "

fnjeragethrjdz-165520.jpg?itok=JyWlt_hw

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Владан6 рече

Па добро... не знам, оћеш ти или ћу ја?

Evo, sad sam bac`o kocku - palo na tebe... :D

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...