Jump to content

Женска лепота

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 26. 3. 2018. at 22:59, Juanito рече

Да има 4-5 година, па да разумем такво понашање.

Expand  

Vidi, on da dislajk, i djeluje ti nepristojno, mada rekoh, mene ne pogađa.
Sjećam se da su par fotografija koje sam postavila ovdje bile ružno okarakterisane, od nekih članova, jer su žene bile tetovirane i pirsane. Nije mi bilo drago čitati. Dislajk bi mi bio pristojniji.

Подели на овим сајтовима

On 26. 3. 2018. at 23:03, Ayla рече

Vidi, on da dislajk, i djeluje ti nepristojno, mada rekoh, mene ne pogađa.
Sjećam se da su par fotografija koje sam postavila ovdje bile ružno okarakterisane, od nekih članova, jer su žene bile tetovirane i pirsane. Nije mi bilo drago čitati. Dislajk bi mi bio pristojniji.

Expand  

Аааааа јок! Ја бих радије да ми се саспе у лице све што је проблем, па да онда видимо шта ћемо.

Подели на овим сајтовима

On 26. 3. 2018. at 23:06, Juanito рече

Аааааа јок! Ја бих радије да ми се саспе у лице све што је проблем, па да онда видимо шта ћемо.

Expand  

Za žene na fotografijama koje sam ja postavila, a neke i poznajem kroz posao, i definitivno su divne, rečeno je da su grozote, da je u pitanju bolest, i da ne nabrajam dalje... a dislajk bi mi lakše pao. Rekao bi - ne odobravam, i ima pravo na to, ako je već ponuđeno kao opcija, ali ružne riječi i vrijeđanje, to je zaista nepristojno... ali različiti smo...

Подели на овим сајтовима

Hteo sam ozbiljno, bez šale da postavim sliku neke lepe žene i morao sam baš dugo da razmišljam. Naravno, u ozir su dolazile ove poznate ličnosti.

Izbor je pao na Katheryn Winnick, glumicu iz Vikinga. Može biti da je izboru kumovala baš i uloga Lagerte. :D

Evo nekoliko izdanja.

Pogledajmo.

Katheryn-Winnick-1223655.jpg

Katheryn-Winnick.jpg

katheryn-winnick-at-good-day-new-york-mo

katheryn-winnick-the-dark-tower-premiere

Подели на овим сајтовима

On 27. 3. 2018. at 6:36, Broken рече

Lagerte

Expand  

Lagerta je totalni car...volela bih da budem kao ona :smeh1:.

Šta misliš o Aslaug? Ja ne mogu da ocenim da li je lepa ili nije, ali ima totalno zanimljive crte lica. 

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSLW1BPjIPF7uOme-XwhRwE5Wf9j63qLF_5yeqmxK9odlDwy9lN

images?q=tbn:ANd9GcSLW1BPjIPF7uOme-XwhRw

Подели на овим сајтовима

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

On 27. 3. 2018. at 2:24, Grizzly Adams рече

Дођи драги... :smeh1:

29096005_365236433958161_317825038142354

Expand  

Ako te neko dira dragi, samo meni kazi :smeh1:

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...