Jump to content

Женска лепота

Оцени ову тему

Препоручена порука

Управо сада, Juanito рече

Да има 4-5 година, па да разумем такво понашање.

Vidi, on da dislajk, i djeluje ti nepristojno, mada rekoh, mene ne pogađa.
Sjećam se da su par fotografija koje sam postavila ovdje bile ružno okarakterisane, od nekih članova, jer su žene bile tetovirane i pirsane. Nije mi bilo drago čitati. Dislajk bi mi bio pristojniji.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ayla рече

Vidi, on da dislajk, i djeluje ti nepristojno, mada rekoh, mene ne pogađa.
Sjećam se da su par fotografija koje sam postavila ovdje bile ružno okarakterisane, od nekih članova, jer su žene bile tetovirane i pirsane. Nije mi bilo drago čitati. Dislajk bi mi bio pristojniji.

Аааааа јок! Ја бих радије да ми се саспе у лице све што је проблем, па да онда видимо шта ћемо.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Juanito рече

Аааааа јок! Ја бих радије да ми се саспе у лице све што је проблем, па да онда видимо шта ћемо.

Za žene na fotografijama koje sam ja postavila, a neke i poznajem kroz posao, i definitivno su divne, rečeno je da su grozote, da je u pitanju bolest, i da ne nabrajam dalje... a dislajk bi mi lakše pao. Rekao bi - ne odobravam, i ima pravo na to, ako je već ponuđeno kao opcija, ali ružne riječi i vrijeđanje, to je zaista nepristojno... ali različiti smo...

Подели на овим сајтовима

Hteo sam ozbiljno, bez šale da postavim sliku neke lepe žene i morao sam baš dugo da razmišljam. Naravno, u ozir su dolazile ove poznate ličnosti.

Izbor je pao na Katheryn Winnick, glumicu iz Vikinga. Može biti da je izboru kumovala baš i uloga Lagerte. :D

Evo nekoliko izdanja.

Pogledajmo.

Katheryn-Winnick-1223655.jpg

Katheryn-Winnick.jpg

katheryn-winnick-at-good-day-new-york-mo

katheryn-winnick-the-dark-tower-premiere

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Broken рече

Lagerte

Lagerta je totalni car...volela bih da budem kao ona :smeh1:.

Šta misliš o Aslaug? Ja ne mogu da ocenim da li je lepa ili nije, ali ima totalno zanimljive crte lica. 

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSLW1BPjIPF7uOme-XwhRwE5Wf9j63qLF_5yeqmxK9odlDwy9lN

images?q=tbn:ANd9GcSLW1BPjIPF7uOme-XwhRw

Подели на овим сајтовима

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...