Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Молим вас све да поменете у молитвама слугу Божијег, Адама. Имао је данас  саобраћајну несрећу и у тешком је стању. МОЛИМ и свештенике и ђаконе да га помену на Проскомидији. ХВАЛА ПУНО!!!!!!! Бог вас благословио!

whackado

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко
  Цитат

Молим вас све да поменете у молитвама слугу Божијег, Адама. Имао је данас  саобраћајну несрећу и у тешком је стању. МОЛИМ и свештенике и ђаконе да га помену на Проскомидији. ХВАЛА ПУНО!!!!!!! Бог вас благословио!

whackado

Da bude Gospod u treškom trenucima sa svojim slugom Adamom. lqj2e2sokakote

Подели на овим сајтовима

Da sada  sam htjela da pomenem Adama.. moj dragi brat je u veoma teskom stanju.. na putu za Lod imao je tesku nesrecu.. njegovi prijatelji su na mjestu ostali mrtvi...

I ako smijem da dodam.

Pomenite ga u molitvama svojim....

ja znam da pretezno svi pisu ovdje... u poruci pominjanje...

ali lijepo je stati pred ikonu pa reci........................................

Jedna rijec....

Nemojte mi zamjeriti.

Подели на овим сајтовима

Господи помилуј раба твојега Адама, и олакшај му тјелесне муке, даруј брзо оздрављење.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко
  Цитат

Da sada  sam htjela da pomenem Adama.. moj dragi brat je u veoma teskom stanju.. na putu za Lod imao je tesku nesrecu.. njegovi prijatelji su na mjestu ostali mrtvi...

I ako smijem da dodam.

Pomenite ga u molitvama svojim....

ja znam da pretezno svi pisu ovdje... u poruci pominjanje...

ali lijepo je stati pred ikonu pa reci........................................

Jedna rijec....

Nemojte mi zamjeriti.

;)
Подели на овим сајтовима

Dragi forumasi, imam jednu licnu molbu...

Bratislav, moj otac ima veoma oslabelo srce, danas su mu lekari dali uput za ugradnju pejsmejkera...

Pomenite, jer se prilicno s razspolozenjem srusio, a oci ako mogu i na proskomidiji...

Hvala...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Цитат

Dragi forumasi, imam jednu licnu molbu...

Bratislav, moj otac ima veoma oslabelo srce, danas su mu lekari dali uput za ugradnju pejsmejkera...

Pomenite, jer se prilicno s razspolozenjem srusio, a oci ako mogu i na proskomidiji...

Hvala...

Бог вам свако добро дао!  0442_feel

Подели на овим сајтовима

Помолите се да за мене (Јован) и оца (Никола) за добар пут сутра. Летим око 14 сати !

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко
  Цитат

Помолите се да за мене (Јован) и оца (Никола) за добар пут сутра. Летим око 14 сати !

Нека Господ буде са вама!  0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко
  Цитат

Без медаље се не враћају овамо! :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

Спаси  Господе  раба  твога  Слободана,  и  подари  му  јако потребно

исцељење! 0409_feel :(

Помози  му  да  оздрави  Пресвета  Богомајко,Богородице,Дјево  Маријо,

Ти  која  по  целом  свету  ходиш  и  болесне  лечиш,милошћу  својом

и  љубављу  неизмерном! Bogorodicaaaaaa winter stadaradim

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...