Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Замолићу вас да се помолите за моју ћеркицу Дуњу.

Хвала унапред!

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

За ово треба сви да се помолимо, да не буде жртава. Десио се јак земљотрес на Камчатки ( Русија)

http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/2/%D0%A1%D0%B2%D0%B5%D1%82/2192682/%D0%88%D0%B0%D0%BA+%D0%B7%D0%B5%D0%BC%D1%99%D0%BE%D1%82%D1%80%D0%B5%D1%81+%D0%BF%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D0%BE+%D0%A0%D1%83%D1%81%D0%B8%D1%98%D1%83.html

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Драги пријатељи, молим вас.... потребна ми је ваша молитвена подршка.... Група предивних лекара сутра доноси важну одлуку у вези мог брата Мирослава. Молим вас, помените их у вашим молитвама, на добробит свих, да Бог умудри и благослови лекаре, а да нама осталима да смирење и дај Боже оздрављење болесног. Нека вас Бог благослови и свако вам добро да.

Подели на овим сајтовима

Molim vas, pomolite se za sluškinju Božiju Nevenu, da pronađe posao i da ga, uz Božiju pomoć, zadrži. :)

"Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."
(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

Pomenite ako mozete moje komsije Dusanku i Branka,oboje su bolesni i oboje su u losem stanju.

Hvala!

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Molim vas, pomolite se za majku moje snaje, Veru, žena je pala i ugruvala se dosta, a starija je žena, pa da je prođe. Hvala vam.

"Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."
(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

Ти Христе, који си једини брз на помоћ, одозго посети брзо напаћену слушкуњу твоју Веру, и избави од болести и тешких патњи, и подигни је, да би Те певала и славила, молитвама Богородице, једини Човекољупче.

Подели на овим сајтовима

postavljam u ime jednog brata: 

"da ostavis ova imena: za bolesne Petar (decak sa tumorom u kolenu, za sad dobrocudnim, ali na vrlo nezgodnom mestu) i Milena, a za preminule Petko (moj komsija preminuo u nedelju od tumora, ostavio iza sebe zenu i 4 dece)." 

Подели на овим сајтовима

Pomenite ako mozete moje komsije Dusanku i Branka,oboje su bolesni i oboje su u losem stanju.

Hvala!

Pomenite Dusanku,koja se upokojila pre par sati. Bog da joj dusu prosti...

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Услиши молитвене жеље слугу Твојих, јер се не моле за себе но за своје ближње.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Dragi svi, pomenite u molitvama raba Bozijeg Marka, koji je juce preminuo.

Da ga Gospod spase i Presveta Bogorodica po svojoj bezgranicnoj milosti.

As far as the East is from the West, I remember your sin no more.

Подели на овим сајтовима

Бог да јој душу прости!

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Мом брату Мирославу су у петак започели зрачење и хемотерапију и то ће трајати 6 недеља, не може да се оперише, превише је захваћено. Потребна нам је молитвена подршка. Молим вас помените га. Хвала од срца, свако добро од Господа.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...