Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Упокој Господе, душу слушкиње Твоје игуманије Јефимије, и уведи је у рајска насеља Твоја ! АМИН !

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Pomjanite draga braco i sestre u svojim molitvama novorestavljenu igumaniju Jefimiju

Koji manastir je u pitanju?

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Гости

Нека помене Господ Бог у Царству своме свагда, сада и увек и у векове векова!

amin-nas amin-nas amin-nas

Koji manastir je u pitanju?

ако се неварам , брат Антипа мислио је ( пошто је познавао ) на игуманију манастира Златенца која се упокојила 2. фебруара , ако није нека друга у питању?!

Подели на овим сајтовима

Upravo sam dobio od prijatelja ovu poruku:

Oprostite!

Cerkica veroucitelja Nikole i Branke iz Valjeva, Anastasija, dobila je upalu mozga.

Pomolite se za bebicu Anastasiju i posaljite dalje.

Bogdan.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Oprostite!

Cerkica veroucitelja Nikole i Branke iz Valjeva, Anastasija, dobila je upalu mozga.

Bogdan.

и ја сам такође добио ову поруку...

Господе помилуј малу Анастасију.

Подели на овим сајтовима

Oprostite!

Bogdan.

Pomeni Gospode malu Anastasiju i iscijeli je po velikoj milosti svojoj. Daj snagu roditeljima da istraju u ovom iskušenju !

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...