Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Braco i sestre, setite se stradanja Arhiepiskopa Jovana Ohridskog i pomenite ga u vasim molitvama da mu tako pomognemo da iznese svoj krst koji mu je Gospod odredio.

Da Gospod isus-sinai ukrepi pravednog Arhiepiskopa Jovana u njegovom stradanju, da iznese istinu na videlo i sacuva Crkvu i raskolnike pokaje i vrati u njeno okrilje, a nas, gresne, da utesi i sacuva.

Amin!

''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' :)

Подели на овим сајтовима

ај мало за мене ... нисам добро, ко болестан се осећам.

емоције су ми у глави а разум ми је у дупету и потпуно сам изгубљен духовно ...

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1329549555' post='586113]

Da Gospod pomiluje i okrepi..

Подели на овим сајтовима

Господе Боже наш, Спаситељу рода људског, милостиво нас услиши и помози рабу Твојем Милану...ти видиш немоћ његову...нема никога ко би могао ублажити невоље његове осим Тебе, надо и утехо наша...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Oj Milane jabuko sa grane :)

Neka te presveta Bogorodica i Gospod Isus Hristos

upute, usmere i okrepe i odgnaju iz tebe svaku vrstu dileme, sumnje i maloverja...

E ne znam kako bih ti pomogla to za emocije i razum u sustini mislim da tebi i treba malo vise emocija u glavi 1312_womens

Zato jos mislim... Neka u tebi vlada uvek volja Bozija u-eshatonu

"Видети свет у зрнцу песка,

И небо у дивљем цвету,

Држати бесконачност на длану

А вечност у једном часу"

В.Блејк

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1329549555' post='586113]

Господе, молитвама Пресвете Мајчице Богородице, Св. мученица Вере, Наде, Љубави и мати њихове Софије, погледај на свога слугу Милана, укрепи га , додирни Својом милошћу његов ум и срце, и одагнај од њега искушења која га муче. .please. crosseo

П.С. И, молим Те, врати му емоције и разум на своја места . 0202_238

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Драги моји сви,колико год вас има,

преносим вест са Верујем-а јер код нас ,видим,није стигла а врло је потресна:

осмомесечни малиша,Сергеј Милићевић је у животној опасности због великог тумора на мозгу.

Молим вас све,помените у својим молитвама овог малог анђел.

Да Отац наш погледа Сергеја милостиво. Нек Љубав Његова твори Вољу Своју .Слава му и Хвала за све.Амин.

У току је својеврсна битка са временом- хитна акција прикупљања новца за компликовану операцију којој мора бити подвргнут.

Хвала

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

Оче свети, лекару душа и тела, излечи бебицу Сергеја од његових душевних и телесних немоћи и оживотвори га Твојом благодаћу... crosseo

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Пресвета Богородице,моли Господа и сина Твојега да, бескрајном милошћу својом, исцели малог Сергеја и избави га из болести.

Помилуј Господе.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...