Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Gospode,useli u Carstvo svoje nevinu dusicu malog Konstantina,a sestrici njegovoj podaj brzo ozdravljenje...Majka je skocila sa 4-og sprata i ubila sebe i htela oboje dece da ubije,ali,eto,sestrica je prezivela...Oprosti Aniti ovo sto ucini...

nagledao sam se ovih dana svakakve djece,

i svakakvih roditelja,

i lako ih je podijeliti u grupe,

roditelji redom namršteni,brižni,tužni dok djeca iako zbunjena sa osmjehom uvijek spremnim

kakvi god da su problemi,brzo se sve ostavlja za sobom,i traži se mogućnost za bilo koju vrstu igre

sestrici Konstantinovoj,daruj Bože brzo ozdravljenje i da joj se osmjeh što prije vrati na lice

Majci oprosti,što ne izdrža iskušenje,što je obori tuga i podari joj mjesto utjehe zajedno sa Konstantinom

Slava Tebi Bože

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

Gospode,useli u Carstvo svoje nevinu dusicu malog Konstantina,a sestrici njegovoj podaj brzo ozdravljenje...Majka je skocila sa 4-og sprata i ubila sebe i htela oboje dece da ubije,ali,eto,sestrica je prezivela...Oprosti Aniti ovo sto ucini...

Gospode oprosti joj - smiluj se  .please.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Gospode oprosti joj - smiluj se  :cheesy:

Господе, опрости, помилуј и спаси!  greengrin smej.gif

Коњ се спрема за дан боја, али је у Господа спасење (Приче Сол. 27, 31)

Подели на овим сајтовима

Video sam ovo na vestima juce, sve novine su imale ovaj dogadjaj na naslovnoj strani... :group111:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Dana 29.06.2011g.u 79_oj god, moja majka Jovanka Guslov predala je dušu Gospodu.

Pomenite!

Milostivi Gospode pomiluj dušu majke moje,a sluškinje Tvoje,oprosti joj sagrešenja  i udostoji je Svjetlosti Carstva Tvoga nebeskog. 0110_hahaha 0110_hahaha facenew22222222

"Samo nas ljubav može spasiti!"

Подели на овим сајтовима

Dana 29.06.2011g.u 79_oj god, moja majka Jovanka Guslov predala je dušu Gospodu.

Pomenite!

Milostivi Gospode pomiluj dušu majke moje,a sluškinje Tvoje,oprosti joj sagrešenja  i udostoji je Svjetlosti Carstva Tvoga nebeskog. crosseo :bla: 1405_love

:bla: :bla: amin-nas

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

:bla: 1405_love

Прими Господе у наручје Своје Јованку,опрости јој што Ти сагреши вољно и невољно и удостији је Светлости Царства Твога небеског.Подај утеху Господе,и ублажи бол свима који за њом тугују.Амин.

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...