Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Помените и Милосава. Још увек је у болници и поред тога што је потпуно свестан (чак се и шали) и по анализама све је уреду, плућа, чим му искључе директно убацивање кисеоника помоћу апарата, не настављају да раде сама. Иако је сваки други удисај његов и дисање је све нормалније једноставно нема рефлекс дисања, кој је потребан да сам настави са дисањем.

Помените већ се 13 дана бори.

Господе, facenew22222222...  victory78  Помози  по великој  Милости  Твојој... victory78

Подели на овим сајтовима

Вечерас је у играоници, у којој радим, прославио 10. рођендан момчић Душан, који се од своје шесте године бори са туморима хипофизе и беле мождане масе. navijanje

Помолите се, молим Вас за њега и за његову мајку која САМА, уз њега, одгаја и две ћерке (не знам њено име).

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

[quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал 7896634 link=topic=3975.msg460757#msg460757 date=1307568873]

јој, Боже.

помози Господе, услиши.

greengrin 4chsmu1 7896634

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

Господе Исусе Христе Сине Божији, упокој душу уснуле слушкиње Твоје Љиљане, опрости јој сва сагрешења и настани је тамо где сија светлост лица Твога. Амин

Подели на овим сајтовима

Данас ми је убијена другарица.Она се зове Светлана.Помолите се за њу

Kako?

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Pomiluj, Gospode, grešnu rabu Tvoju Ljiljanu i udostoj je Carstva Nebeskog.

Бог да ги прости рабињите Божји Светлана и Љиљана! Милост Божија и Царство Небеско!

Да им се коски миросани!

torta :nene: dance67890

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

Spasi, Gospode torta, maloga Dušana, isceli ga od bolesti njegovih i ukrepi majku njegovu i sestre njegove i daj im svako dobro.

:nene: dance67890 torta amin-nas

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...