Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Gospode Isuse Hriste pomiluj slugu svoga, našeg brata Milana, podaj mu zdravlje duhovno i tjelesno, ukrijepi ga i pomozi da odoli iskušenjima koja ga muče, ukrijepi ga i ojačaj i na pravi put izvedi, molim Ti se.

Amin

Sveti apostole Jakove moli Boga za našeg brata u Hristu Milana. Amin.

:bla: prstgore

"Невоља је било и биваће, људи и нељуди је бивало и биваће. Околности не зависе увијек од нас, али да ли ћемо бити људи или нељуди то од нас зависи."

Подели на овим сајтовима

...ama dragisa dos'o bi ti ja jos prije na ovu temu,vec tek sad vidjeh :(

...i evo ti jedna pjesmica...

Biti prstgore...(Herman Hese)

U zivotu ne postoji nikakva duznost

osim duznosti:biti :).

Samo smo zato na svijetu,

a sa svim duznostima,

svim moralom

i svim zapovijedima.

Rijetko cinimo jedno drugoga srecnim

jer sebe time ne cinimo srecnima.

Ako covjek moze biti dobar,

moze to samo onda

kad je 0110_hahaha,

kad u sebi ima sklada,

dakle kada voli.

To je bilo ucenje,

jedino ucenje na svijetu.

To je rekao Isus.

To je rekao Buda.

To je rekao Hegel.

Za svakoga je na ovome svijetu

jedino vazno

njegovo vlastito najunutarnjije,

njegova dusa,

njegova sposobnost da voli.

Ako je ona u redu,

onda je svejedno jedu li se proso ili kolaci

nose li se dragulji ili rite.,

onda svijet zvuci zajedno s dusom.,

onda je dobro! prstgore

''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' :)

Подели на овим сајтовима

:(

Gospod da pomiluje Dragišinog tatu Stevana, ali i Dragiši da se smiluje i dadne mu snagu da dobro izdrži ovo vreme sada, pošto se Dragiši pre neke godine upokojila i mama.

Setite se malo i Dragiše i recite mu neku lepu reč.. jer iako su mu mama i tata sigurno u carstvu nebeskom, nije lako biti na ovome svetu bez mame i tate, i Dragiša je još mlad momak.

---

Brate Dragiša, nažalost nismo u istom gradu, ali barem ovako mogu da te odvedem na jedno..

:).jpg

Hvala Brate Dragi, i hvala svim ljudima sa foruma.

Da smrt je zaista prekretnica u zivotu svih onih koji ostaju iza pokojnika. Ta prekretnica moze biti prekretnica ka ocaju, jer zaista, jedino za smrt, covek nije u stanju da nadje bilo kakvu utehu ili olaksanje, (ona je cist gubitak) ili s' druge strane to moze biti prekretnica ka zivotu, jer zaista, jedino smrt moze svojom silom da pokrene i "iskopa" odgovore na najvaznije pitanja svakog koji je ikad hodao ovom zemljom, sta je zivot i koji je smisao.

Hvala Bogu a i vasim molitvama, svaka smrt me je do sad okretala ka zivotu jos vise i dublje. Iskreno verujem i osecam da je i svaka "smrt" jos jedan zivot, zivot beskrajni. Molim se Bogu da to bude, a nema razloga da ne bude, vecni zivot ispunjen ljubavlju i toplinom, kakvu i kojoj samo Bog moze biti izvor jer on i jeste to jedino Dobro i Ljubav.

Hvala Bogu i za sve sto mi je do sad pruzio a to nije bilo malo. Nadam se samo da cu ostatak zivot provesti bar nalik mojim roditeljima koji iako nisu bili formalno "crkveni", imali su lampe pune i prepune ulja upravo "mudrih devojaka"

Slava i Hvala Bogu za sve.

Dragi brate, zaista se divim tvojoj hrabrosti i snazi u tako teškom trenutku za tebe. Neka ti dragi Bog da radosti i zdravlja i da dugo poživiš jer si zaista zaslužio sve najbolje u životu...Neka te čuva  joooj doveka.

Подели на овим сајтовима

hvala svima zaista, samo nemojte me sazaljevati kao da mi je Bog ucinio nesto lose. Bog je prema meni bio izuzetno Blag, dao mi je ne zasluzeno mnogo cega, od mojih divnih roditelja kojima sam zahvalan za sve, a najvise za to sto su bili to sto jesu, preko svih onih puteva kada me je On nosio ako ja vec nisam hteo da idem, pa do Samoga Sebe koji mi se dao, pred cime mogu samo da zaplacem, kao kad covek pronadje dragu sliku ali uprljanu, sto od srece sto od tuge ali vise od tuge jer nema u meni blagodarnosti. eh kad bi bar mogao da placem. zaista smo svi nedostojni Njegove Ljubavi.

joooj

Verujem, Gospode , i ispovedam da si Ti zaista Hristos, Sin Boga zivoga, Koji si dosao u svet da gresnike spases, od kojih sam prvi ja. Jos vjerujem da je ovo samo precisto Telo Tvoje, i ova sama precasna Krv Tvoja.

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

hvala svima zaista, samo nemojte me sazaljevati kao da mi je Bog ucinio nesto lose. Bog je prema meni bio izuzetno Blag, dao mi je ne zasluzeno mnogo cega, od mojih divnih roditelja kojima sam zahvalan za sve, a najvise za to sto su bili to sto jesu, preko svih onih puteva kada me je On nosio ako ja vec nisam hteo da idem, pa do Samoga Sebe koji mi se dao, pred cime mogu samo da zaplacem, kao kad covek pronadje dragu sliku ali uprljanu, sto od srece sto od tuge ali vise od tuge jer nema u meni blagodarnosti. eh kad bi bar mogao da placem. zaista smo svi nedostojni Njegove Ljubavi.

0110_hahaha

Verujem, Gospode , i ispovedam da si Ti zaista Hristos, Sin Boga zivoga, Koji si dosao u svet da gresnike spases, od kojih sam prvi ja. Jos vjerujem da je ovo samo precisto Telo Tvoje, i ova sama precasna Krv Tvoja.

...ma ne,kakvo sazaljenje,covjece...vjeruj mi dragisa ja zalim neke druge ljude joooj

''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' :)

Подели на овим сајтовима

• Гости

Gospode Isuse Hriste pomiluj slugu svoga, našeg brata Milana, podaj mu zdravlje duhovno i tjelesno, ukrijepi ga i pomozi da odoli iskušenjima koja ga muče, ukrijepi ga i ojačaj i na pravi put izvedi, molim Ti se.

Amin

Sveti apostole Jakove moli Boga za našeg brata u Hristu Milana. Amin.

:bla: :drugarstvo:

:) 4chsmu1 :)
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...