Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Прими Господе малог Андрију у царство Твоје молим ти се и утеши родитеље неутешне.

facenew22222222

ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА

Подели на овим сајтовима

Упокој Господе душу малог дјечака Андрије и дај му вјечни помен

Прими Господе малог Андрију у царство Твоје молим ти се и утеши родитеље неутешне.

dada amin-nas amin-nas

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Molim vas pomolite se za sestru Slađanu i njena dva dječaka, koji su rođeni prije nego što su napunili sedmi mjesec. Sada su na VMA i bore se za život. dječaci još uvijek nemaju imena. Molim vas pomolite se da ih Gospod spase i poštedi. stadaradim 4chsmu1 :):cmizdrenje: :cmizdrenje: :cmizdrenje: :cmizdrenje: :cmizdrenje: :cmizdrenje: :cmizdrenje: :cmizdrenje: :cmizdrenje: :cmizdrenje: :cmizdrenje: :cmizdrenje:

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Hvala vam  .please.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Господе, прими душу малог Андреја у царство Твоје.

Исцели баку Љубицу да помогне својим сирочићима.

Ојачај бебе близанце и њихову мајку да се ускоро радују пролећу које долази...

Молим Те...

Подели на овим сајтовима

Пресвета Богородице, спаси их.

Господе, помилуј их.

Господе, помилуј.

:cmizdrenje::drugarstvo: .please.
dada amin-nas amin-nas crosseo

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.