Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Pomenite brata Milana,molili smo se za ozdravljenje,mlad decko,24 godine,upokojio se na sv.Petku.Gospode,useli ga u Carstvo svoje,a utehu roditeljima i sestri daj,snage im daj da se mole za njega...

Pomeni ,Gospode,Brankicu,rabu Tvoju,da operacija dobro prodje i da se vrati svojm detencetu i porodici...

Подели на овим сајтовима

Пресвета Владичице, Утехо и Надање наше, помилуј и Твојим молитвама испроси оздрављење слушкињи Бранкици!

Господе, молитвама Небеских сила и свих Твојих праведника, упокој душу уснолог раба Твога Милана и подај му вечни покој у Рајским насељима! Амин!

http://www.svetigora.com/node/5903

Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне!

Подели на овим сајтовима

• Гости

Пресвета Владичице, Утехо и Надање наше, помилуј и Твојим молитвама испроси оздрављење слушкињи Бранкици!

Господе, молитвама Небеских сила и свих Твојих праведника, упокој душу уснолог раба Твога Милана и подај му вечни покој у Рајским насељима! Амин!

0442_feel 0442_feel 0442_feel
Подели на овим сајтовима

Gospode upokoj dušu usnulog sluge Tvoga Milana, oprosti mu sagresenja njegova i primi ga u Carstvo Tvoje Rajsko gdje pravedni počivaju. Porodici usnulog Milana Gospode daj snage da ih ne satare prevelika tuga raidi privremenog rastanka sa sinom i bratom njihovim Milanom  i budi im ukrepljenje. Presveta Bogorodice moli Sina Tvoga Spasa Našega za dušu usnulog Milana i zdravlje i utjehu za njegove roditelje i sestru. Slava Ti i hvala Gospode Nado naša. Presveta Bogorodice spasi nas. Amin :drugarstvo: Bogorodicaaaaaa Постављена слика mojeslike.co.rs http://mojeslike.co.rs

"Невоља је било и биваће, људи и нељуди је бивало и биваће. Околности не зависе увијек од нас, али да ли ћемо бити људи или нељуди то од нас зависи."

Подели на овим сајтовима

Hvala vam braćo na molitvama za Brankicu, kumu moju.

"Невоља је било и биваће, људи и нељуди је бивало и биваће. Околности не зависе увијек од нас, али да ли ћемо бити људи или нељуди то од нас зависи."

Подели на овим сајтовима

Помози, Господе, Бранкици да оздрави и врати се својој породици!

Упокој душу Твога сина Милана и прими га у Царство Своје!

0205_whistling

0205_whistling
Подели на овим сајтовима

Molim se Gospodu, Bogu našem, za Brankicu i mnoge kojima je molitvena pomoć potrebna. Amin+++

amin

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Очух ми опет иде данас у болницу.

Надам се да овај пут имамо праву дијагнозу, јер се већ месецима човек вода од лекара до лекара, сви причају другачије, а човек копни сваким даном, изгледа као костур, не спава ноћима јер се гуши.

Данас је ишао на једну приватну клинику, и тамо му је констатовано да замарања и отежано дисање има због накупљања воде у плућима услед срчане инсуфицијенције (имао је 2 инфаркта летос). Некако ми је лакше кад бар знамо шта је узрок његовој слабости и тегобама, али и стрепим.

Молим те,Господе, помилуј твог раба Станка и подај му исцељење, на славу Твоју, АМИН !

Пресвета Богородице, спаси га, моли Сина свога да му да исцељење, да поживи још у радости са својом породицом и да добије још времена да потражи Господа !

Подели на овим сајтовима

Очух ми опет иде данас у болницу.

Молим те,Господе, помилуј твог раба Станка и подај му исцељење, на славу Твоју, АМИН !

Пресвета Богородице, спаси га, моли Сина свога да му да исцељење, да поживи још у радости са својом породицом и да добије још времена да потражи Господа !

Помози господе рабу Твоме Станку, и даруј му исцељење! dobar decko

Подели на овим сајтовима

@Магдалена

beggingpleasesmiley-1 beggingpleasesmiley-1 beggingpleasesmiley-1

1405_love 0110_hahaha 0110_hahaha

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...