Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Мој очух, срчани болесник, које је пре пар месеци преживео два инфаркта, опет има проблема са срцем  0110_hahaha, данас иде опет у болницу ! :cheesy2: klapklap :bla:

Молим Господа да га врати живог и бољег здравља из болнице !

Помозите, молим вас, удружимо молитве !

Господе,услиши молитве сестре наше,и подари опоравак очуху њеном,Теби на славу и хвалу,а њима на радост,здравље и спасење!

:(

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Хвала, сестро Лидија  :cheesy2:

Бојим се да је ово последњи пут да иде у болницу...

Толико је слаб, да је мама морала да га унесе у такси, који ће гаодвести до болнице.

Бојим се да је то то ...

Подели на овим сајтовима

Сви смо уз тебе  klapklap,шта год да буде !

:cheesy2:

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Мој очух, срчани болесник, које је пре пар месеци преживео два инфаркта, опет има проблема са срцем  sFun_bat, данас иде опет у болницу ! isus-sinai aman smej.gif

Молим Господа да га врати живог и бољег здравља из болнице !

Помозите, молим вас, удружимо молитве !

Kako je kršteno ime tvoga očuha?

Gospde smiluj se na slugu tvoga bolesnog a porodici njegovoj daj snage i hrabrosti, molim ti se. 0203_cool Bogorodicaaaaaa

"Невоља је било и биваће, људи и нељуди је бивало и биваће. Околности не зависе увијек од нас, али да ли ћемо бити људи или нељуди то од нас зависи."

Подели на овим сајтовима

Не знам које му је крштено име.

Хвала вам свима, јој, како бих волела да преброди и ову кризу, али врло мало наде имам...

Подели на овим сајтовима

Господе смилуј се на твог болесног слугу и помози његовој породици да претрпи и истрпи бригу и бол,а нашој сестри подај снаге да издржи у овој тешкој ситуацији,молитвама Пречиста Богородице и свих Светих.Нека буде воља Твоја Господе сада и увек и у векове векова.Амин.

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Хвала, драги моји  :291291291:

Очух ми није задржан у болници, кажу да су они учинили све што су могли.

Срце му је слабо, докле ће издржати, не зна нико, надам се да ће то бити још дуго.

Срећна сам што сам га опет видела, загрлила, пољубила, што мој осећај да га последњи пут видим није био исправан.

Хвала вам свима од срца, молитве су услишене, Господ га је вратио нама  0102_laugh

Подели на овим сајтовима

Хвала, драги моји  :291291291:

Очух ми није задржан у болници, кажу да су они учинили све што су могли.

Срце му је слабо, докле ће издржати, не зна нико, надам се да ће то бити још дуго.

Срећна сам што сам га опет видела, загрлила, пољубила, што мој осећај да га последњи пут видим није био исправан.

Хвала вам свима од срца, молитве су услишене, Господ га је вратио нама  0102_laugh

Сестро Богу хвала и слава за све!Верујем да ће бити све добро.Радујем се што је сад кући са својом породицом. 4chsmu1
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Господ услишио твоје млитве селе, да да Бог да дуго поживи на земљи.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...