Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Gospode pomozi rabi tvoji Vesni, podaj joj snage i da izdrzi iskusenja i nevolje da bi u radosti  slavila ime Tvoje. Presveta Bogorodice,Milostiva Mati Milostivog Gospoda nasega, moli Sina Tvoga za sluskinju Boziju Vesnu. Radi molitava Svete Majke Angeline Srpske Gospode smiluj se na sluskinju tvoju Vesnu. lqj2e2sokakote Bogorodicaaaaaa

"Невоља је било и биваће, људи и нељуди је бивало и биваће. Околности не зависе увијек од нас, али да ли ћемо бити људи или нељуди то од нас зависи."

Подели на овим сајтовима

Molim ti se Gospode i Presveta Bogorodice pomozite Djordju da ozdravi. lqj2e2sokakote Bogorodicaaaaaa

"Невоља је било и биваће, људи и нељуди је бивало и биваће. Околности не зависе увијек од нас, али да ли ћемо бити људи или нељуди то од нас зависи."

Подели на овим сајтовима

• Гости

Помјаните браћо и сестре Ђорђа има је шлог да оздрави , иначе он је пријатељ моје мајке.  

Свако Добро , Благодарим.  :)  Bogorodicaaaaaa Слава Богу и Богородици!

neka Bog pomogne  :cheesy2: molimoli

Braco i sestre u Hristu,potrebna mi je vasa molitvena pomoc,za mene.Vesna.

Господе, умири, утеши и оздрави душе Ђорђа и Весне klapklap

Gospode pomozi rabi tvoji Vesni, podaj joj snage i da izdrzi iskusenja i nevolje da bi u radosti  slavila ime Tvoje. Presveta Bogorodice,Milostiva Mati Milostivog Gospoda nasega, moli Sina Tvoga za sluskinju Boziju Vesnu. Radi molitava Svete Majke Angeline Srpske Gospode smiluj se na sluskinju tvoju Vesnu. klapklap Bogorodicaaaaaa

Molim ti se Gospode i Presveta Bogorodice pomozite Djordju da ozdravi. bliss jeeee Bogorodicaaaaaa

:cheesy2: Bogorodicaaaaaa  :cheesy2:   lqj2e2sokakote

klapklap

Подели на овим сајтовима

Упокојио се у Господу раб Божији Лазар Флорић 12-ог овог месеца после дуге и тешке болести , нека му  8086.gif подари место блаженства и прости његове грехе , а његовој породици подари утехе и здравља  4chsmu1 4chsmu1 дај !

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

• Гости

Упокојио се у Господу раб Божији Лазар Флорић 12-ог овог месеца после дуге и тешке болести , нека му  :group111: подари место блаженства и прости његове грехе , а његовој породици подари утехе и здравља  amin-nas crvenilo дај !

amin-nas
Подели на овим сајтовима

• Гости

Braco i sestre, pomolite se Gospodu da me uslisi i spase od problema koji imam.

Mолитвама  Bogorodicaaaaaa и свих светих  amin-nas  :group111: смилуј се  crvenilo на рабе твог Милоша да се избави од свих мука.
Подели на овим сајтовима

bighugbighug помози Милошу да проблем који има проживи тако да му буде на спасење.

Подели на овим сајтовима

Упокојио се у Господу раб Божији Лазар Флорић 12-ог овог месеца после дуге и тешке болести , нека му  :drugarstvo: подари место блаженства и прости његове грехе , а његовој породици подари утехе и здравља  :cheesy2: 0110_hahaha дај !

да га Господ Милостиви упокоји и да га васкрсне у Царство Небеско  stadaradim
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...