Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Pomenite brata u Hristu Marka koji je imao izliv krvi na mozgu. Sada je stabilan i svestan je, Bogu hvala. Gospod da ga pomogne i isceli.

"Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."
(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

Господе помилуј и исцели слуге Твоје, Максима, Марка и слушкињу Твоју Зорицу. Молитвама Пресвете Богородице и сви Твоји светих који су ти по вољи, спаси их од свих недаћа и искушења. Амин!

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Moja supruga Zorica 19.08 na Preobrazenje pocinje sa hemoterapijom!

Gospode pomiluj!

Господе помилуј!

Нека се не устраше срца ваша брате. Силан је Господ Бог Отац наш. Творац је  Он... и Сведржитељ.... и све је  Њему могуће.

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

Pomjanite moju skolsku drugaricu Marijanu...brat joj je nastradao danas sahranjen...za njega ne znam jos uvek pod kakvim okolnostima je nastradao... :cmizdrenje:

Подели на овим сајтовима

Daj i njegovo ime...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Молим вас да се помолите за здравље моје баке Мирјане.

Подели на овим сајтовима

Supruga pocela sa hemioterapijom, za sada posle tri dana bez vecih kontra efekata,

doktorka rekla da se od 7 do desetog dana ocekuje nagli pad svih vrednosti krvne slike,

vec gledamo i periku da joj kupimo posto ce joj opasti kosa, ali sta da se radi, idemo dalje.

Pomjanite u molitvama rabu Boziju Zoricu. Hvala. 

Подели на овим сајтовима

Bože , daj Zorici snage , volje i veru da izdrži , a Vasi.L daj strpljenja , snagu i ljubav da podnese teret bolesti svoje supruge. Amin, Bože daj !

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

Dragi prijatelji, opet cu da vas sve zamolim da pomente i ostavite ime moje majke, zove se Mitra, od ranije boluje na plucima, proteklih 10 meseci je vec 4 puta bila u bolnici, a sada je konacno posumnjan i (najverovatniji) tumor. U proteklih 3-4 dana stanje joj se pogorsalo, pa eto da sto pre ostavim ime. Hvala svima unapred...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Dragi prijatelji, opet cu da vas sve zamolim da pomente i ostavite ime moje majke, zove se Mitra, od ranije boluje na plucima, proteklih 10 meseci je vec 4 puta bila u bolnici, a sada je konacno posumnjan i (najverovatniji) tumor. U proteklih 3-4 dana stanje joj se pogorsalo, pa eto da sto pre ostavim ime. Hvala svima unapred...

Упамћено.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Сине Божији Исусе Христе Помози Митри да се избори са болешћу и , дај јој снаге и воље да што пре оздрави.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Samo da azuriram informacije - definitivno je tumor, i to neki zavrsni, uznapredovali. Pitanje je dana koliko ce da izdrzi, prema lekarima. Kad dodje do promene, javicu vam da znate, da tako i ostavite ime. Opet hvala svima unapred.

Подели на овим сајтовима

@@obi-wan,

Нека вама Господ подари наде и вере а твојој мами снаге да све то поднесе и воље да настави даље.

Молитвама Пресвете Богородице и Св. Нектарија Егинског,Господе Исусе Христе помилуј,спаси и исцели слушкињу Твоју Митру.Амин.

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Господе, молим Те да, ако је воља Твоја, исцелиш Мирјану, Зорицу, Митру, Максима, Марка, и све оне који болују, било телесно, било душевно, било духовно, и да укрепиш и утешиш њихове ближње који тугују и стрепе.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...