Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

pomjanite moju drugaricu Radmilu...pre nekoliko dana donela na svet malu Saru,ali hitno je operisana u Nisu jako gadna situacija...

:hvala:   :cmizdrenje:

молимо се Теби, Боже наш, за слушкињу Своју Радмилу....посети је милошћу Својом...помилуј је и спаси....

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

pomjanite moju drugaricu Radmilu...pre nekoliko dana donela na svet malu Saru,ali hitno je operisana u Nisu jako gadna situacija...

:hvala:   :cmizdrenje:

Подај Господе исцелење слушкињи Твојој Радмили.Помилуј и спаси по великој Твојој милости.Амин!

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Помените, молим вас, новопредстављеног слугу Господњег  Бранислава (оца нашег брата Драгана Јашића), да му Господ опрости сваки грех вољни и невољни. Да Господ Бог наш настани душу његову где праведници почивају и да утеху  његовим ближњима.

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

danas saznala da je moja drugarica Rada imala tezak porodjaj,i nazalost pukla je aneurizma i dozivela mozdani udar  joooj  joooj  joooj

:((  :((  :((

Подели на овим сајтовима

Сине Божији Исусе Христе Свети Лекару наш помози рабу твом Ради опорави и да чедо њено одрасте уз оба родитеља .

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

danas saznala da je moja drugarica Rada imala tezak porodjaj,i nazalost pukla je aneurizma i dozivela mozdani udar  joooj  joooj  joooj

:((  :((  :((

Најтеже је бити свјестан да ништа не бива без Бога у тешким животним ситуацијама, када смо у мукама.

Ми од Тебе тражимо да Раду оздравиш, а Ти учини како знаш да је боље за њу и њене.

Подели на овим сајтовима

Најтеже је бити свјестан да ништа не бива без Бога у тешким животним ситуацијама, када смо у мукама.

Ми од Тебе тражимо да Раду оздравиш, а Ти учини како знаш да је боље за њу и њене.

hvala Asimos :)  8086.gif

Подели на овим сајтовима

Младен се данас упокојио, помените ко може.

Оставио је иза себе Биљану-супругу, иначе бабицу у породилишту и Александра-усвојеног дјечака који је сад средња школа.

Ако не знате, а онда можете себи да представите како је кад вас неко ко вам је био ослонац, помоћник у животу, кога сте вољели напусти. Да његов одлазак породицу још више приближи Ономе који је увијек ту и који нас никада не напушта, да ова невоља која их је задесила ојача њихову везу са оним без кога ништа не бива.

Подели на овим сајтовима

Да његов одлазак породицу још више приближи Ономе који је увијек ту и који нас никада не напушта, да ова невоља која их је задесила ојача њихову везу са оним без кога ништа не бива.

AMIN Boze, daj !

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Moja supruga danas primljena u bolnicu na odelenju ginekoloskih maligniteta,

sutra je vec operacija.

Pomenite u molitvama ne samo moju suprugu vec i sve zene koje sam danas tamo video da cekaju na razne operacije, uplasene, same, bez igde ikoga u pratnji, koje su dosle autobusima ko zna odakle!

Molitvama svetih vraca Kozme i Damjana Gospode sacuvaj i spasi. Amin

Подели на овим сајтовима

Васо, како ти се зове супруга?

Даће Драги Господ да све буде у реду и са њом и са осталим женама...

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

sutra je vec operacija.

Pomenite u molitvama ne samo moju suprugu vec i sve zene koje sam danas tamo video da cekaju na razne operacije, uplasene, same, bez igde ikoga u pratnji, koje su dosle autobusima ko zna odakle!

Нека је Господ чува и Св. Нектарије!

Дај Боже да све прође добро и да супруга оздрави!

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Господе, упокој душу преминулог слугу Твога Младена, а Биљани и Алксандру дај снаге да издрже бол и трагедију која их је задесила..... crosseo

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

sutra je vec operacija.

Свети Нектарије, свети Козмо и Дамјане, свети Пантелејмоне, свети Трифуне, велики Божији угодници, молите Господа за успешну операцију рабе Његове.....

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Господе, упокој душу преминулог слугу Твога Младена, а Биљани и Алксандру дај снаге да издрже бол и трагедију која их је задесила.....  crosseo

Бог да му душу прости , а осталим члановима породице искрено  искрено саучешће.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...