Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Спаси Господе и помилуј народ у Сирији, Украјини на Тајвану, научи нас да Ти служимо и помози да се спасемо.

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

Помози Господе свим људима који пате ма где били на овој нашој планети .

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Molio bih vas da se pomolite za mog bolesnog druga Miloša koji se ne oseća baš najbolje, bledunjav je nešto i dva puta se onesvešćivao.

"Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."
(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

Господе помози Милошу и дај му снаге да се избори са свим невољама.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Подели на овим сајтовима

Упокој Господе душу слуге Твог Гаврила, опрости му сваки грех вољни и невољни.   m(_ _)m

Подели на овим сајтовима

Покој му души .

Подели на овим сајтовима

Pomolite se za mog nepoznatog komšiju Nikolu,čiji sam signal od interneta uhvatila jutros na novoj lokaciji...

Želim nekako da mu se odužim,ali ne znam kako.

Pomolimo se za njega zajedno. molimoli

:351780:

Подели на овим сајтовима

Подари господе Николи здравље и срећу . Амин . molimoli

Подели на овим сајтовима

Подари господе Николи здравље и срећу . Амин . molimoli

И добро васкрсење.

Подели на овим сајтовима

Dragi moji, 

Zamolio bih vas sve da se pomolite za Dragoja koji je po svemu sudeci na samrtnickoj postelji. U velikim je bolovima. Daj Boze da prezivi, ali su sanse male... 

Boze dragi i milostivi, neka bude volja Tvoja, molim Ti se, pomiluj dusu Tvoga Dragoja. Treba mu Tvoja pomoc, ne oduzmi je Gospode! 

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Господе,Ти видиш болест слугу Твога Драгоја,Ти знаш како је он грешан и немоћан помози му да истрпи сваку бол и немоћ.Нека ова болест буде на очишћења многих грехова његових.Помилуј га по вољи Твојој и ако је на корист,исцели га ускоро.Амин.

Слава Богу за све!

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Да се захвалим свима који су се сетили моје Дуњице у молитви,нека вам Господ врати стоструко свако добро како овде тако и у Царство Небеско.Дуња је добро неће имати интервенцију за сада,пратиће се на сваких 6 месеци.Слава Богу и хвала за све!

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Да се захвалим свима који су се сетили моје Дуњице у молитви,нека вам Господ врати стоструко свако добро како овде тако и у Царство Небеско.Дуња је добро неће имати интервенцију за сада,пратиће се на сваких 6 месеци.Слава Богу и хвала за све!

Слава Богу !

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...