Jump to content

Patrijarh Irinej: "Čekamo vladu, pa da damo neke predloge"

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ja pricam o Darvinovoj teoriji ne o biologiji.

Pa nisu ni svi ateisti pa svi uce Darvinovu teoriju.

Ja bi trebo tebe da pitam kako je moguce da nemislis da je Darvinova terojia glupost,zamisli ti si nastala od orgnaizma koje inace nemozes videti sa golim okom :)

LoooooooooooooooooL joooj

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

Ja bi trebo tebe da pitam kako je moguce da nemislis da je Darvinova terojia glupost,zamisli ti si nastala od orgnaizma koje inace nemozes videti sa golim okom :)

Skokni do ovog podforuma:https://www.pouke.org...um/39-стварање/

Ovde se skoro svaka druga tema bavi evolucijom. Ako te nešto buni, pitaj, ima ljudi koji će ti razjasniti. Nema stvarno potrebe da ubacujemo teoriju evolucije na temu o poseti Tome Nikolića patrijarhu Irineju gringrin

Подели на овим сајтовима

То је посао мисије Цркве, а не политичара демагога и јагњећих бригада. Кад би се појавио поштен политичар, први бих гласао за њега. Овако - не дам да праве кретена од мене.

Не само то, него за политичара који стави своју веру на транспаренте можеш да будеш 90% сигуран да је лицемер који само жели да је злоупотреби. Пре би гласао за атеисту Авокада јер видим да је паметан и разуман човек, него за таквог.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Pocinjemo znaci.

Ima bre tema brate Kron o evoluciji koliko ti dusa zeli. Gle ceo podforum : https://www.pouke.org...um/39-стварање/

Офф

Шта би с тобом, јесу тебе обрлатили ови еволуционисти?

Чини ми се да си био на оној другој страни на почетку :)

Подели на овим сајтовима

Е сада, као што када уђеш у авион да се возиш не уздаш се у то што је пилот верник него у његову стручност и знање, тако и када је у питању држава и економија не треба да се уздаш у то да ли је неко верник већ да ли зна да ради свој посао.

Naravno da pretsednik mora da poznaje ekonomiju i ostalo. Ali da su politicari pravi vernici bili bi posteni i voleli bi svoj narod i mislili bi mu dobro, i na taj nacin bi i nama bilo bolje.

Враћање хришћана Богу ће помоћи хришћанима да буду бољи верници и бољи људи, али неће решити проблеме као што су инфлација, инвестиције, међународни односи итд.

Objasnio sam iznad kako ce njihova vera da se pozitivno odrazi i na sve sto bi radili..

Подели на овим сајтовима

Офф

Шта би с тобом, јесу тебе обрлатили ови еволуционисти?

Чини ми се да си био на оној другој страни на почетку :)

Taman posla, nego rekoh da ne spamujemo.

Jer ti ja licim na nekog ko veruje da je nastao preko mrtve materije, bakterija i crva :D

Подели на овим сајтовима

Не само то, него за политичара који стави своју веру на транспаренте можеш да будеш 90% сигуран да је лицемер који само жели да је злоупотреби. Пре би гласао за атеисту Авокада јер видим да је паметан и разуман човек, него за таквог.

Taman da lajkujem zbog prve recenice i onda sve zeznes sa drugom... :D

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Ja pricam o Darvinovoj teoriji ne o biologiji

Takođe, o tome sam pričala.Evoluciona biologija jeste potekla od Čarlsa Darvina i dokazana je toliko da sva moderna medicina zavisi od nje.

Prihvatanje činjenice evolucione biologije uopšte ne može da vodi u ateizam.Evolucionu biologiju prihvataju svi ateisti i vernici koji žele da znaju kako se odvija razvoj živih organizama.To je isto kao što 2+2 uče i ateisti i vernici.

Ja bi trebo tebe da pitam kako je moguce da nemislis da je Darvinova terojia glupost,zamisli ti si nastala od orgnaizma koje inace nemozes videti sa golim okom

To da smo ja ili ti nastali od organizama nevidljivih golim okom jeste glupost,a li teorija evolucije Čarlsa Darvina i ne tvrdi to, niti to sledi iz nje.

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Taman posla, nego rekoh da ne spamujemo.

Jer ti ja licim na nekog ko veruje da je nastao preko mrtve materije, bakterija i crva :D

A ko to tvrdi?

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

izgleda davno nije bilo reci o evoluciji, i evo je nicim izazvana... jel to neka droga?!

molio bih da ne spamujete temu vise, hvala

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Naravno da pretsednik mora da poznaje ekonomiju i ostalo. Ali da su politicari pravi vernici bili bi posteni i voleli bi svoj narod i mislili bi mu dobro, i na taj nacin bi i nama bilo bolje.

А шта вреди што неко "мисли добро" ако не зна да вози авион и закуца га у прву зграду?

То је оно што наш народ не разуме. Посао државника није нека мистична ствар у којој "снага вере и молитве побеђује силе зла". То су послови као и сваки други. Као на пример директор фирме. Он човек се распитује шта људима треба, колико може да се прода, како најбоље да се направи и тако даље. Нема ту никакве "мистике".

Исто тако председник се распитује шта која држава жели, колико им нешто треба, шта може да им понуди, па онда са њима преговара и договара. Премијер има буџет па онда распоређује на оно што је најхитније да се ради... Све су то неке обичне ствари, нема ништа ванземаљско.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Teorija evolucije.

He he sad smem da spamujem kad me admin pita :D

Ne pada mi napamet ovde sa tobom da spamujem iznova o Te.Pitala sam te samo da ne bi širio denzinformacija da TE to tvrdi.Ako misliš da tvrdi, onda lepo na onu temu, pa priloži argumente.Skrenula sam na TE jer je kron , a on je ipak nov na forumu,tvrdio nešto što nije.Tema o te uvek postoji i zna se gde je.

Подели на овим сајтовима

А шта вреди што неко "мисли добро" ако не зна да вози авион и закуца га у прву зграду?

Ja strucnost nisam negirao.

То је оно што наш народ не разуме. Посао државника није нека мистична ствар у којој "снага вере и молитве побеђује силе зла". То су послови као и сваки други.

Nije misticna stvar ali je previse odgovorna, mozda najodgovornija. Nasa vera nas poziva da sve sto radimo da li jedemo, pijemo, pevamo ili sto god da radimo, da to cinimo na slavu Bogu.

Nije isto kada pohlepu, vlastoljublje, srebroljublje i gordost posmatras kao nesto dobro, logicno i neki cilj kome stremis, i kad si svestan da je to greh i boris se protiv toga.

Подели на овим сајтовима

Дарвинова теорија није атеизам.

Дарвинова теорија ти је прва значајна теорија за биологију као што је галилеј за физику.

А ти не верујеш да си настао од ћелије?

Јел можеш да видиш сперматозоид голим оком?

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...