Danijela Написано Јун 7, 2017 Пријави Подели Написано Јун 7, 2017 Страле је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јун 7, 2017 Пријави Подели Написано Јун 7, 2017 Страле је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јун 7, 2017 Пријави Подели Написано Јун 7, 2017 Lady Godiva and Страле је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 7, 2017 Пријави Подели Написано Јун 7, 2017 @Grizzly Adams Grizzly Adams, Desiderius Erasmus, Страле and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јун 9, 2017 Пријави Подели Написано Јун 9, 2017 Lady Godiva and Dominika је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Јун 9, 2017 Пријави Подели Написано Јун 9, 2017 Izvor AnaLaz, Phoebe, PredragVId and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јун 12, 2017 Пријави Подели Написано Јун 12, 2017 http://www.patriarchia.ru/db/text/4930967.html АлександраВ, Vladan :::. and PredragVId је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јун 14, 2017 Пријави Подели Написано Јун 14, 2017 http://www.orthphoto.net/photo.php?id=103753#photo_k АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Јун 18, 2017 Пријави Подели Написано Јун 18, 2017 Nov mitropolit Hame Nikola (Ba‘albaki) Izvor Agaton Vuzman and Адриана92 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Јун 19, 2017 Пријави Подели Написано Јун 19, 2017 By Ochana Nechifor Izvor Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Јун 19, 2017 Пријави Подели Написано Јун 19, 2017 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 19, 2017 Пријави Подели Написано Јун 19, 2017 Šta misliš ti? @Grizzly Adams -Владимир-, "Tamo daleko", Grizzly Adams and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 19, 2017 Пријави Подели Написано Јун 19, 2017 пре 26 минута, Аурор рече Šta misliš ti? Веома дубока мисао. И страшна... Аурор је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јун 20, 2017 Пријави Подели Написано Јун 20, 2017 Trifke, АлександраВ and Dominika је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука