Ромејац Написано Јул 15, 2017 Пријави Подели Написано Јул 15, 2017 ГрешниСлуга, АлександраВ, PredragVId and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јул 16, 2017 Пријави Подели Написано Јул 16, 2017 Свети Мардарије, моли Бога за нас! ГрешниСлуга and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јул 16, 2017 Пријави Подели Написано Јул 16, 2017 АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 17, 2017 Пријави Подели Написано Јул 17, 2017 http://www.orthphoto.net/photo.php?id=104105&id_jezyk=1 ГрешниСлуга, АлександраВ, Драгана Милошевић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Јул 17, 2017 Пријави Подели Написано Јул 17, 2017 Моје слике са ходочашћа на Свету Гору Јавор (јужна Пољска; 4 дана пешачења) ana čarnojević and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Јул 17, 2017 Пријави Подели Написано Јул 17, 2017 ana čarnojević, ГрешниСлуга, Драгана Милошевић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Јул 17, 2017 Пријави Подели Написано Јул 17, 2017 Много више има овде ana čarnojević, Goku and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 21, 2017 Пријави Подели Написано Јул 21, 2017 Postomolitvom and АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 21, 2017 Пријави Подели Написано Јул 21, 2017 АлександраВ and Postomolitvom је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Јул 29, 2017 Пријави Подели Написано Јул 29, 2017 https://pp.userapi.com/c7007/v7007280/bdc6/wx9ClpFnurA.jpg AnaLaz and Postomolitvom је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Август 2, 2017 Пријави Подели Написано Август 2, 2017 RYLAH and AnaLaz је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Август 6, 2017 Пријави Подели Написано Август 6, 2017 Достојан! АлександраВ, Agaton Vuzman and AnaLaz је реаговао/ла на ово 3 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Август 7, 2017 Пријави Подели Написано Август 7, 2017 http://churchpic.com/image/pv9r Phoebe, Драган Јашић, Dominika and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Август 12, 2017 Пријави Подели Написано Август 12, 2017 линк честица моштију св. великомученика Пантелејмона ivanaika and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Август 12, 2017 Пријави Подели Написано Август 12, 2017 https://www.facebook.com/pg/Decani.Manastir/photos/?tab=album&album_id=1807705035997089 Phoebe, ivanaika, Dominika and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука