Милан Меденица :) Написано Јул 2, 2012 Пријави Подели Написано Јул 2, 2012 пратите ли, контролише ли, води ли ваше мисли и осећања, ... и колико? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јул 2, 2012 Пријави Подели Написано Јул 2, 2012 Не утиче уопште, јер је не гледам. Интернет да у великој мјери. Sophrosyne and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Јул 2, 2012 Пријави Подели Написано Јул 2, 2012 Укинуо тв. Само спорт понекад преко нета. Овисник о "202"-ојци. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 2, 2012 Пријави Подели Написано Јул 2, 2012 Не утиче уопште, јер је не гледам. Интернет да у великој мјери. isto Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Јул 2, 2012 Пријави Подели Написано Јул 2, 2012 Милан Меденица :), Andre Williams, obi-wan and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јул 2, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јул 2, 2012 Исто, веома мало утиче на мене... некако је интернет заузео место телевзији где сам ја тај који бира информације. У сваком случају, медији утичу и ту нема много приче. Мислим да доста утичу, нека и више него што би требало. Јесте ли се запитали зашто сваки медиј од ових водећих (било тв, новинарски или интернет) има огромну потребу да људима говори о крви, смрти, страдањима, погибијама...? Просто, не може да то промакне и такве вести чине у последње време готово 50% свих вести. RYLAH and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јул 2, 2012 Пријави Подели Написано Јул 2, 2012 Гледам ТВ и мислим да не утиче на мене. Рецимо доста сам гледао Б92 али нису успели да ме денацификују. Бар мислим да је тако RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Јул 2, 2012 Пријави Подели Написано Јул 2, 2012 Никакав утицај, не гледам ТВ, Евентуално гледам циљано пр. Агапе, Џабе плаћам претплату. Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јул 2, 2012 Пријави Подели Написано Јул 2, 2012 Gotovo da i ne gledam, ali Internet je preuzeo primat. ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 2, 2012 Пријави Подели Написано Јул 2, 2012 Никакав утицај, не гледам ТВ, Евентуално гледам циљано пр. Агапе, Џабе плаћам претплату. Placas pretplatu?! gringrin RYLAH and nishizawa је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Јул 2, 2012 Пријави Подели Написано Јул 2, 2012 Не гледам тв,интернет утиче,нажалост. Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 2, 2012 Пријави Подели Написано Јул 2, 2012 Не гледам ТВ-осим временске прогнозе! Не знам зашто, кад и то могу видјети на интернету, али ето..... snoozer_11 0442_feel Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 2, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 2, 2012 ок, пошто интернет нема програмску шему, шта пратите преко малих екрана и колико то утиче? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Јул 2, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јул 2, 2012 pratim zru 0102_laugh i to mnoooooogo utiče na moj život RYLAH, Милан Меденица :) and malina :) је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 2, 2012 Пријави Подели Написано Јул 2, 2012 Не утиче уопште, јер је не гледам. dada ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука