Jump to content

Ukoliko čoveku ne preti odlazak u nebiće, ima li onda čovek problem smrti?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Bitno je samo da se oslobodim mržnje, da mi bude podjednako svejedno za sve ličnosti u Eshatonu i onda da se zavalim i uživam.

Јеси размишљао можда да пустиш бркове...? Можда те не препознају и онда будеш анониман заувек..

Подели на овим сајтовима

• Одговори 838
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Битно је да ниси докон ко сад, јер кад си докон, онда си склон цинизму, а цинизам може да буде лош по психу.

Cinizam može da bude jako zabavan. Mržnja može da mi pokvari san, ali cinizam nikako.

Подели на овим сајтовима

Cinizam može da bude jako zabavan. Mržnja može da mi pokvari san, ali cinizam nikako.

Оптерећује и квари психу, постајеш полако неспособан да видиш да и онај са ким се не слажеш није будала, него да има разлога зашто верује у то о чему прича. Спречава те да учиш. 

Не причам о овој ситуацији конкретно, него генерално.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Jel ti to na avataru idol?

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Bolje nikakav jaram nego i najlaksi.

Pa upravo ti o tome govorim. Ti si zarobljen pomišlju o svojoj slobodi. Ti ne možeš da se oslobodiš te svoje predstave o slobodi. I ona te peca. Hvata te u svoje pandžice i tiho ti mrmori na uvce kako si provalio šta je prava sloboda. A zapravo te vuče za onu mekanu resicu i voda kuda želi.

Ti misliš da je sloboda od slobode sloboda. A upravo je ona ropstvo.

Подели на овим сајтовима

Ono sto ja trazim je najvisa samostalnost, a ne ono sto Hriscani zamisljaju da je sloboda.

Што не видиш са Главном да ти реши тај твој проблем...бар то је за њу попут поправке аудија....

...Можда ти на крају буде лакше да подигнеш сам себе.

Подели на овим сајтовима

Е Слободњак, па ди си ти бре?

Дошао си по још преумљења?

Браво и свака част, видим да ниси дошао само да просипаш него си и размишљао.

Поменуо си будисте и да тежиш њиховом смислу и погледу. Имам молбу за тебе: "Христос у руским тамницама"-архимандрит Спиридон, стр. 31-36

https://www.pouke.org/forum/topic/1920-%D0%B4%D1%83%D1%85%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%B8-%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B8%D1%98%D0%B0%D0%BB/

Ај прочитај па да коментаришемо њи'ов пантеистички поглед...

;)

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...