Jump to content

Ukoliko čoveku ne preti odlazak u nebiće, ima li onda čovek problem smrti?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Veća je sloboda služiti sopstvenu gordost, nego nekome drugome. Put koji sam izabrao vodi u slobodu od postojanja i svake vlasti, pa i vlasti Boga, jer onaj ko je pobedio postojanje, nije ni u čijoj vlasti. Ako sam na ovom stvorenom svetu crv pred svemogućim Bogom, u toliko je očiglednije da na ovom svetu ne treba da postojim - pogotovo što vašem Bogu trebaju crvi da bi se u poređenju sa njima divio svojoj veličini.

Да црв али због грехова својих а не што нас Бог таквим чини.

Треба да постојиш јер ко је још познао у потпуности Промисао Божију нико ни Свети ни Анђели ни тамне силе.

Сваки човек је једна тајна сам по себи и само га Бог у потпуности разуме.

Знаш како не тражи одговор од нас грешних обрати се душом Богу помоли се, прочитај Оче Наш.

Пређи из таме у Светлост.

Бог да ти је у помоћи брате сви смо ми слаби овде и трули и немој да мислиш да си ти нешто посебно таман или покварен.

Ооо никако свако има свој гној који је у њему само је ствар избора, заволети гној или заволети Лекара који те лишава смрада и гноја.

Лекар је Господ Исус Христос Јагње Божије које за нас беднике пострада да нас спасе и дарује нам живот вечни.

NATO STEP BACK NO PLACE FOR YOU IN SERBIA!!!

EU YOU WILL NOT CONQUER LAND OF THE SERBS!!!

СРБИНЕ БРАТЕ ЗАР ИМ ВЕРУЈЕШ? ЖЕЛЕ НАМ ЗЛО ЛИЦЕМЕРИ ЗАПАДА, НЕ ДАЈ СЕ ПРЕВАРИТИ!!!

Подели на овим сајтовима

• Одговори 838
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ко ти нуди бољу понуду лаже те...

СРБИНЕ БРАТЕ ЗАР ИМ ВЕРУЈЕШ? ЖЕЛЕ НАМ ЗЛО ЛИЦЕМЕРИ ЗАПАДА, НЕ ДАЈ СЕ ПРЕВАРИТИ!!!

Подели на овим сајтовима

А како се изводи неизведиво?

Подели на овим сајтовима

Ауууууууу па такво стање не достижу ни они будисти који по 100 година медитирају на Тибету.

А и ако икада ико достигне толику празнину у мисли и добродушну непристрасност (значи да стварно буде празан и да не готиви ђавола)

уверен сам да би га Бог наградио и показао му можда неко мало чудо да би му показао пут ка Себи и човек не би могао одолети заволео би онога ко га највише воли свога Творца.

Подели на овим сајтовима

Svest u čoveku je dokle on diše.

Ja ne vidim kako ti možeš da kažeš, da nemaš svest a dišeš, misliš.  Jedino da nemaš mozgić. A u gAvi ti je.

Ti možeš da misliš da o nečemu nećeš da misliš, da seebe ubeđuješ u nešto, da crno misliš ili da o lepom misliš, ali ne možeš da zaustaviš tok misli. To nije uspelo ni jednom Tesli kao ni mnogo većim "umetnicima".

Evo, i dok si to napisao, ti imaš svest o tome, da nećeš da imaš svest o ničemu. :)))

Ja ne poznajem ljude bez svesti. Bez savesti, da.

Kao i one s pomračenom svešću. Ali, ne da imaju svest a da im je ona tabula raza, izvini molim te. :)

Kapiram da ovo čitaš već milioniti put, ali imaj razumevanja, ja sam se tek sad uključila na temu.

Tek se "zagrevam".

Ovo će da potraje. :)

Mi kao da te ubeđujemo, ti da nas osporavaš... :)

Ili je obrnuto?! Ti da nas ubeđuješ a mi tebe da razuveravamo...:)

Подели на овим сајтовима

A, to? :) Krematorijum? :) Da znaš da sam i ja za to... taj krematorijum; nešto se bojim buba. :)))

Nego, elem, kako ti misliš da "ugasiš" to, a ? To mi nije jasno. Kako se to, miSim "gasi" ? Objasni meni, neukoj. Pa, nije ti svest, prekidač. Palimo - gasimo. Kako si ti to zamislio?

Ti si kao biće, nešto kroz ovaj život nosio. Neku energiju. Kakva god da je. Rušilačka ili pozitivna. Ta energija je tvoja svest. To nikada ne umire. To je tvoj lični pečat.

Подели на овим сајтовима

Ау па ти само не верујеш у постојање душе. 

Ниси сам колега само си један од атеиста, милијарду атеиста милијарду мишљења о стварима после смрти.

Православни  Хришћани једини поседују неко знање о томе шта се дешава са душом после смрти.

Иако видим да су и многи од православних данас заслепљени разним теоријама.

http://www.youtube.com/watch?v=33ozuBPeGZ8

Послушај овога Руса он је Исповедник Вере. 

пази нико неће измаћи демону ако није достојан тога.

Подели на овим сајтовима

Srdasce:

I ovako sam dostizao nirvanu tokom meditacije. Ograničeno sam ostajao u tom stanju, zbog fizioloških razloga, ali kada ne budem imao telo, ništa me neće vraćati sa prazne misli.

Rusi Dolaze:

Opet ti kažem, ja neću proći kroz mitarstva, jer ona su na putu ka Raju, a ja tim putem ne idem. Isto tako, demonima neću polagati nikakve račune, jer ih ne smatram svojim gospodarima. Nikakve me osude ne dotiču.

Подели на овим сајтовима

Како хоћеш ја завршавам овде са излагањем само знај да ништа посебно не чиниш.

Бог и ђаво су два господара, Светлости и таме. Трећег нема.  И такви будисти вероватно који су у тим нирванама ко зна колико вешти и за њих има место а то је само један одељак пакла...

Подели на овим сајтовима

MiSim, koji ti je to pa fazon? Meditacija...pa ok, ali ako je to neko stanje mirnoće, to ne znači da ti nemaš i dalje mozak u glavi koji ne misli. To samo znači, da je on u stanju opustenosti. I onog narkomana kada nakljukaju lekovima da ga smire, jer ne mogu da ga obuzdaju, ne znači da njegova svest ne postoji. Znači da je namučena, prepoterecena i da su psihoaktivne supstance sprecile da svest radi svoj posA. :)

Suviše si ti meni "pun" za nekoga ko priča o praznoći, znaš. :)

Samo se u tebi bori sve. Gde će da prevagne, to je.

Nego, zašta ih smatraš?

Osude? Ja ne vidim ikakve osude, konverziramo. :)))

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...