Jump to content

Ukoliko čoveku ne preti odlazak u nebiće, ima li onda čovek problem smrti?

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 838
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Veliku. Mozemo da saznamo stvari koje su drugima nedostupne, recimo koje su namestene utakmice, ili bilo sta sto nas interesuje, a moze da se desi u neposredno bliskoj buducnosti, uglavnom posredstvom intuicije.

Ceo dan sam imao glavobolju, a onda me je glavna pogledala u ocii nesto prosaputala i gotovo mi je trenitno prosla.

Isto tako, postoje cini za snagu, za brzinu, za zastitu od povreda, a postoje i one koje popravljaju pokvarene stvari, kao na primer slusalice koje krce.

Ja ne znam ni jednog popa koji je molitvom popravio svoj audi, nego je svaki morao da izdvoji stotine evra na popravku.

A koje sve krimose imate kao stalne dobre platiše?

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Mi smo tek na putu otkrivanja moći koja ima ogromnu praktičnu primenu, još uvek učimo.

Na poštenog čoveka ionako ne možete uticati pa u tom pravcu preispitaj moć još jednom. (slobodno mogu da kažem da utičete samo na jajare)

Подели на овим сајтовима

Mi smo tek na putu otkrivanja moći koja ima ogromnu praktičnu primenu, još uvek učimo.

"Неки ћете да погинете а неки ћемо да се вратимо".

Добро је што верујеш да си на путу откривања моћи. Лоше је што нећеш ти њу да контролишеш него она тебе. Али уживаћеш у филму за све паре...До пред крај, који није онакав какав се учинио у трејлеру ...

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

Mene večnost ne interesuje, jer ću prekinuti svoje postojanje za večnost. Mene interesuje ono sada i ovde, u ovom svetu, praktično i primenljivo.

To što ti hoćeš zove se smrt . To što ti več sad odbijaš večnost znači da si ionako već mrtav (nebiće) i znaj da neće prestajati.

Po meni bio bi čak i opasan da ne znam da si obična kukavica u odnosu prema životu.

Подели на овим сајтовима

Mene večnost ne interesuje, jer ću prekinuti svoje postojanje za večnost. Mene interesuje ono sada i ovde, u ovom svetu, praktično i primenljivo.

Ако те само то интересује онда си 100% у праву. Терај и користи све што можеш. Био би луд да све то не искористиш максимално. Само има једна квака пријатељу... Вечност није нешто што је у твојој власти.

Подели на овим сајтовима

Вечност није нешто што је у твојој власти.

Kao i sve drugo u njegovom životu. Budući da je Boga ostavio, sad je u vlasti djavola. Sloboda je otišla papa zajedno sa Bogom koji jedini od čoveka traži slobodnu volju kako bi ga prigrlio u zagrljaj kao nebeski Otac. 

Подели на овим сајтовима

Moja večnost jeste u mojoj vlasti, jer ako ugasim svest, ja ne postojim.

A ti koji gmižeš pred svojim Bogom, ti si zapravo kukavica. Postoji jedna viša sloboda, a to je sloboda od postojanja.

Ma ne možeš ti od straha da znaš šta je nebiće. (dumrem numem objasniti postojanje...opisna rečenica sagledavanja tvog pisanja)

Подели на овим сајтовима

Moja večnost jeste u mojoj vlasti, jer ako ugasim svest, ja ne postojim.

Постоји једна нелогичност у твом мишљењу. Свест може да искључи само Онај који је и укључио. Ниси је сам укључио па је не можеш сам ни искључити. Није у твојој власти.

Подели на овим сајтовима

Ako postignem praznu misao, tvoj Bog vidi da je moja svest uključena, ali suštinski, ona ne postoji, isključena je, a samim tim i ja ne postojim. Nešto kao procesor koji vrti prazan ciklus - spolja gledano, on radi, troši energiju, ali suštinski, on ne radi ništa.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...