Jump to content

Биометријски лични документи

Оцени ову тему

Dali su biometriski pasosi zig zveri?  

78 члановâ је гласало

1. 1. Dali su biometriski pasosi zig zveri?

• Da
      12
    • Ne
      64

Препоручена порука

Ne, stavi naucare da bolje vidis, ako nisi razumeo post bolje nemoj da me citiras ;)

Tvoj nacin pisanja je jako simpatican, i nasmijem se cesto tvojm recenicama, jer izgledaju kao da ih pise neko kome srpski nije maternji, zato smijem li te upitati koji je tvoj maternji jezik? :)

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 252
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

smijem li te upitati koji je tvoj maternji jezik?

Српски домаћи, не бавим се уличним језиком. И тако сатана ушао у корисника Justin Waters   и покушава да скрене са теме питајучи ме нешто што нема везе са темом. и види се да не чита библију већ нагађа, или баца пасуљ да му јави нешто.

“Ја нисам нешто посебно талентован. Само сам страствено радознао.” Алберта Ајнштајна 0513_music

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Српски домаћи, не бавим се уличним језиком. И тако сатана ушао у корисника Justin Waters   и покушава да скрене са теме питајучи ме нешто што нема везе са темом. и види се да не чита библију већ нагађа, или баца пасуљ да му јави нешто.

Nije to, nego toliko skrnavis jezik pravopisnim, stilskim i gramatickim greskama da je covek prirodno pretpostavio da ti to nije maternji... 

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Драги моји форумаши ја сам одмах на почетку гласао да јесу жиг звери али сам управо сада променио мишљење и кажем НЕ ! Наиме о чему се ради , пре свега саветујем свима вама да прочитате књигу од Протојереја Александра Торика " Флавијан " трилогију . Е ту је лепо објашњено баш у вези ове теме . Топло вам свима препоручујем !  Бог вас све благословио ! 

А да још да вам кажем да књиге нису скупе по 250 динара и могу се набавити у Манастиру Раковица где сам их ја пронашао узгред куповином ових књига помажете деци са Косова ! Нисам сигуран да ли се налазе у Црквеним продавницама , мада вероватно има у боље снабдевеним . Поззз !

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Nije to, nego toliko skrnavis jezik pravopisnim, stilskim i gramatickim greskama da je covek prirodno pretpostavio da ti to nije maternji... 

Он је исто БОТ само нисам сигуран чији је...

СНС има мало напредније са бољим језичким процесором..

Подели на овим сајтовима

Ne znam... ja i kad bih bio vernik nikad ne bih verovao u satanu...

Управо његова највећа превара и јесте да убеди људе да не постоји.

Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора!

Подели на овим сајтовима

Ne znam... ja i kad bih bio vernik nikad ne bih verovao u satanu...

pa, u šta god verovao ili ne, mislim da je sveštenik sa kojim sam pričao mislio na kontrolu u smislu moći, vlasti i vladanja nad ljudima, nad životom i smrću

Inače, ja mislim da su to samo papirići i plastika. Određene regulacije od strane države su neminovne i ne treba se previše uzbuđivati oko toga, a pogotovu ne misliti da iza toga stoji ne znam kakva zavera.

Подели на овим сајтовима

Da pokušam malo sa jednom rečenicom.

- Kad nastupi žig zveri biće vrlo jasan kao dan i očekuje nas izbor!!!

Tako da nema potrebe da mi "otkrivamo" žig zveri. (pogotovo ako nam nije potpuno jasan i vidljiv kao dan!)

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Da pokušam malo sa jednom rečenicom.

- Kad nastupi žig zveri biće vrlo jasan kao dan i očekuje nas izbor!!!

Tako da nema potrebe da mi "otkrivamo" žig zveri. (pogotovo ako nam nije potpuno jasan i vidljiv kao dan!)

Pa sta sad da rade oni kojima su biometrijska dokumenta "potpuno jasan  i vidljiv kao dan" znak?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...