Jump to content

Новак Ђоковић - многаја љета

Оцени ову тему

Guest о. Агапије

Препоручена порука

znas sta je glavni problem sto ljudi nece da daju pare, pored cicijasluka, je to sto u ovoj lopovskoj drzavi ne mozes znati dal ce te pare sto posaljes da zavrse tamo gde treba ili u dzepu nekog ljigavca, e to je problem sa svim tim ziro racunima i "dobrotvornim" organizacijama

dok je bila ona fora sms za jedan obrok, slao sam ali i dalje nisam bio siguran kojim kanalima i gde te pare idu i ko to organizuje itd.

sto recimo neko od pravih hriscana sa ovog foruma ili ceo forum ne organizuje dobrotvorni fond, ali da se tacno ima na uvid gde i kako pare idu tj treba nam neki garant, pa da vidis kako bi to onda lepo funkcionisalo

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат
  Цитат

Nole dobro radi, i nije svaka pomoć samo u dinarima, dolarima i evrima. E Srbi....

Tacno,dobro za sebe.Mozda Japancima nije potrebna finansijska pomoc,al Srbima svakako jeste....pogotovo onim na KiM,sirocicima,bolesnim,invalidima..itd

E ,Dragance.... :)

Mi Srbi generalno stalno ocekujemo pomoc od nekoga kao da smo bogalji. Zvrtanje rukava i rad prijatelju. Nije Djokovic nasledio Kosmet da je samo on u obavezi da pomaze dole. Srbi godisnje popuse milijarde dolara verovatno a niko se ne seti da odvoji kutiju cigara za Srbe na Kosmetu.

:cheesy:

Подели на овим сајтовима

Mislim da je Djokovic veliko ime u svetu tenisa i sporta da bi se plasio izjave svog nacionalnog identiteta.Uostalom,kakav je to patriota,koji se boji jasno i glasno ispovedati oko svojih korena??! Citas li ti sebe,hoce li jednog dana radi svog licnog uspeha pristati da igra  na turniru ciji bi moto mogao da glasi"Za albansko Kosovo"???

Mene samo zanima sta je konkretno i gde taj covek uradio u dobrotvorne svrhe?? Podseca me na fariseje,koji su izasli na gradske trgove da ih ljudi vide gde poste.Tako i on,zamisli jbt velike podrske staviti flaster i to pred celim svetom....Ili jos bolje kad oni bilmezi iz holivuda organiziraju zurke i orgije pod geslom"za gladnu decu afrike"...puno znaci deci iz Afrike sto je Bred u drugoj pozi sasio medj rogove Andju il popio koktel od 1000 dolara.Tako i Japancima bas znaci Djokovicev flaster i carape....

Постављена сликаSve je to ista bagra,bez trunke casti.Ngradno pitanje,ova fotografisanjeje vredno koliko turnira?  :cheesy:

potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

Цитат

Mislim da je Djokovic veliko ime u svetu tenisa i sporta da bi se plasio izjave svog nacionalnog identiteta.Uostalom,kakav je to patriota,koji se boji jasno i glasno ispovedati oko svojih korena??! Citas li ti sebe,hoce li jednog dana radi svog licnog uspeha pristati da igra  na turniru ciji bi moto mogao da glasi"Za albansko Kosovo"???

Mene samo zanima sta je konkretno i gde taj covek uradio u dobrotvorne svrhe?? Podseca me na fariseje,koji su izasli na gradske trgove da ih ljudi vide gde poste.Tako i on,zamisli jbt velike podrske staviti flaster i to pred celim svetom....Ili jos bolje kad oni bilmezi iz holivuda organiziraju zurke i orgije pod geslom"za gladnu decu afrike"...puno znaci deci iz Afrike sto je Bred u drugoj pozi sasio medj rogove Andju il popio koktel od 1000 dolara.Tako i Japancima bas znaci Djokovicev flaster i carape....

Постављена сликаSve je to ista bagra,bez trunke casti.Ngradno pitanje,ova fotografisanjeje vredno koliko turnira?  :cheesy:

Mene zanima sta su ostali uradili? Koliko i kada smo dali prosjaku? Koliko smo ih nahranili a koliko nismo ni pogledali. Sta imam da brinem o Djokovicu, dosta mi je brige oko mene.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

Постављена сликаSve je to ista bagra,bez trunke casti.Ngradno pitanje,ova fotografisanjeje vredno koliko turnira?  bliss jeeee

Mene zanima sta su ostali uradili? Koliko i kada smo dali prosjaku? Koliko smo ih nahranili a koliko nismo ni pogledali. Sta imam da brinem o Djokovicu, dosta mi je brige oko mene.

Jos jednom  facenew22222222

A veceras cu da navijam za Djokovica...  bliss jeeee

Подели на овим сајтовима

Цитат

Немој тако. Финансирао је тениски терен у Звечану, који су општинске власти уништиле из непознатог разлога.  confused :cheesy:

Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин.

Подели на овим сајтовима

ау колико болесно може да скрене тема. joooj joooj joooj

чек да поновим што је мој брат реко: људи муве.  prstgore

да сам нека власт, сад би лепо очистио ову тему  4chsmu1

Подели на овим сајтовима

Цитат

Mene samo zanima sta je konkretno i gde taj covek uradio u dobrotvorne svrhe??

http://www.sportske.net/vest/tenis/novak-djokovic-donirao-milion-dinara-deci-nase-srbije-25498.html

ZADOVOLJAN??? Mozda ces i ovde naci nesto lose!

Pomagao je, pomaze i pomagace, a ti probaj da i u tome nadjes nesto lose. Uostalom gde pise da mora da pomogne. Nije sve ni u novcu, ZAPAMTI!

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

http://www.sportske.net/vest/tenis/novak-djokovic-donirao-milion-dinara-deci-nase-srbije-25498.html

Pomagao je, pomaze i pomagace, a ti probaj da i u tome nadjes nesto lose. Uostalom gde pise da mora da pomogne. Nije sve ni u novcu, ZAPAMTI!

A sto ti to meni pokajnice govoris da nije sve u novcu,sto ne kazes onima koji ga imaju??? 0102_laugh Dakle slazemo se da je ipak srce u pitanju.Okorelo 0409_feel

Ne ,nisam zadovoljan.To je manje od 10 000 eura!Suvisak,kako bi reko Gospod. 0102_laugh

Pljuvaci,go! stadaradim

potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат
  Цитат

A sto ti to meni pokajnice govoris da nije sve u novcu,sto ne kazes onima koji ga imaju??? 0110_hahaha Dakle slazemo se da je ipak srce u pitanju.Okorelo greengrin

Ne ,nisam zadovoljan.To je manje od 10 000 eura!Suvisak,kako bi reko Gospod. prstgore

Pljuvaci,go! greengrin

Gde pise da mora da pokloni novac bilo kome???

Davao je i vise, ZNAM TO ODLICNO, zato ga i branim! Veliki je covek za razliku od svog oca i strica...

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат
  Цитат
  Цитат

A sto ti to meni pokajnice govoris da nije sve u novcu,sto ne kazes onima koji ga imaju??? greengrin Dakle slazemo se da je ipak srce u pitanju.Okorelo greengrin

Ne ,nisam zadovoljan.To je manje od 10 000 eura!Suvisak,kako bi reko Gospod. 0110_hahaha

Pljuvaci,go! greengrin

Gde pise da mora da pokloni novac bilo kome???

Davao je i vise, ZNAM TO ODLICNO, zato ga i branim! Veliki je covek za razliku od svog oca i strica...

Ееее, немо' Срђана да ми дираш... prstgore  :cheesy:

Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...