Jump to content

Новак Ђоковић - многаја љета

Оцени ову тему

Guest о. Агапије

Препоручена порука

Цитат

Bartendez,ja ga bas pljujem,zato sto je Djokovic niko i nista.Okreceni Grob.

Zamisli humaog gesta,staviti natpi na carape ili na povez oko kolena.I ja cu napistai na toalet papiru Japan pre upotrebe,hoce biti objavljeno u medijima???

Mukom zaradio novac,slicno kao i igraci golfa.Taj covek nit je milostiv,nit je pravoslavac,nit patriota.Koliko decena KiM nema struje,nema obican komp,pa hajde patrioto pokazi da vredis...a s'a druge strane mesecno zaradi milione.Neki bi zaista trebalo da ponove gradivo o dve udovicine lepte i o ulasku Bogatsa u Carstvo Nebesko.

Ti sportisti,samo gledaju svoj uspeh,setimo se Cavica i njegovog patriotizma, sa majicom Kosovo je Srbija,pa one dve drolje sto su se slikale sa ubicom Srba.LIcemeri!Ma sta da ih ja osudjujem,Hristos ih najvise pegla 0442_feel

Добро сад ме већ зезаш  0442_feel  leteti  slava3

Подели на овим сајтовима

Цитат

мада овај динабластер иде по целом форуму и сеје своју негативну енергију!

dobro nadji mi mesta po celom forumu gde ja to radim

ako imas nekih problema ili sam te uvredio negde imas pp pa mozes tamo da mi kukas

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

dobro nadji mi mesta po celom forumu gde ja to radim

ako imas nekih problema ili sam te uvredio negde imas pp pa mozes tamo da mi kukas

Па виђао сам на неким темама,нешто увек неког нападнеш,као да је ментално поремећен.Ниси ме увредио,није то никакво кукање само сам рекао.Ако сам те увредио извини онда.  slava3

Подели на овим сајтовима

naravno da si me uvredio

to sto ja negde dignem glas tj "napadnem", je obicna reakcija na nesto, a nikakvo sejanje negativne energije i magije itd, nadji mesta gde je to pa ces videti i mozda i razumeti

gde pogresim ja se izvinem i priznam gresku

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

Zamisli humaog gesta,staviti natpi na carape ili na povez oko kolena.I ja cu napistai na toalet papiru Japan pre upotrebe,hoce biti objavljeno u medijima???

Mukom zaradio novac,slicno kao i igraci golfa.Taj covek nit je milostiv,nit je pravoslavac,nit patriota.Koliko decena KiM nema struje,nema obican komp,pa hajde patrioto pokazi da vredis...a s'a druge strane mesecno zaradi milione.Neki bi zaista trebalo da ponove gradivo o dve udovicine lepte i o ulasku Bogatsa u Carstvo Nebesko.

Ti sportisti,samo gledaju svoj uspeh,setimo se Cavica i njegovog patriotizma, sa majicom Kosovo je Srbija,pa one dve drolje sto su se slikale sa ubicom Srba.LIcemeri!Ma sta da ih ja osudjujem,Hristos ih najvise pegla prstgore

Добро сад ме већ зезаш  4chsmu1  :cheesy:  facenew22222222

Ne,ne..ozbiljan sam!To sto Djokovic radi za mene je nenormalna kolicina gordosti i licemerja.Uopste ga ne simpatisem....Jer ima priliku o kakvoj mnogi mogu da sanjaju.Vise su ovi nasi forumasi svojim molitvama pomogli dragim nam Japancima,nego on sa svojim flasterima.Pre neki dan,neka siromasna oipstina iz Srbije im je poslala 10.000 eura,al nemaju ljudi vise.To je za svako postovanje.A ovaj cirkusant,sta on radi,pije pice sa Natasom Bekvalac i onakvom coveku kakv je Daca preotima zenu.Ima slican primer sa Carem Davidom,kad mu dodje prorok Samuilo i isprica pricu o siromahu i ovcici....znas na sta ciljam?
potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

Цитат

Ti sportisti,samo gledaju svoj uspeh,setimo se Cavica i njegovog patriotizma, sa majicom Kosovo je Srbija,pa one dve drolje sto su se slikale sa ubicom Srba.LIcemeri!Ma sta da ih ja osudjujem,Hristos ih najvise pegla prstgore

Цитат
  Цитат
  Цитат

Добро сад ме већ зезаш  4chsmu1  greengrin  :cheesy:

Ne,ne..ozbiljan sam!To sto Djokovic radi za mene je nenormalna kolicina gordosti i licemerja.Uopste ga ne simpatisem....Jer ima priliku o kakvoj mnogi mogu da sanjaju.Vise su ovi nasi forumasi svojim molitvama pomogli dragim nam Japancima,nego on sa svojim flasterima.Pre neki dan,neka siromasna oipstina iz Srbije im je poslala 10.000 eura,al nemaju ljudi vise.To je za svako postovanje.A ovaj cirkusant,sta on radi,pije pice sa Natasom Bekvalac i onakvom coveku kakv je Daca preotima zenu.Ima slican primer sa Carem Davidom,kad mu dodje prorok Samuilo i isprica pricu o siromahu i ovcici....znas na sta ciljam?

Па како није муком зарадио брате,отац му је продавао палачинке,продао му је отац стан да би могао да тренира.Он не би требао ни за Србију да игра и да је промовише овако кад му Србија ништа није дала.Откуд теби рпаво да СУДИШ да ли је он милистив,православац и патриота..НЕ СУДИ!!!Од кад може да се зна ко је патриота,јел има неки патриометар?Јел патриота онај ко звижди на митингу,од мене што не звиждим?Откуд ти то да није православац,мајко моја за шта осуди човека.

Он је тренирао сваки дан по 6 сати и заслужује сваку пару,јер му нико ништа није дао све је сам створио.Ни ти ни ја немамо право да причамо некоме ко је много дао нашој земљи како ће он свој новац да потроши.

Јел мислиш да је већи човек онај за ког сви знају да даје паре у хуманитарне сврхе,или онај који даје,а нико не зна да је дао?

Ти ниси био у њиховој кожи,јел знаш ти колико је он био поносан кад је могао да изађе са мајицом Косово је Србија?Јел постоји већа част него да играш за Србију?Ти почни да гледаш како тебе Христос пегла,а не њих,ти ћеш да одговараш за своје речи које су ти брже од мозга.

Зашто ти је криво што је милионер?Зашто мора да будемо љубоморни и пакосни,која је 10.заповест-Не пожели туђе..а ти желиш да будеш Новак Ђоковић,желиш да имаш његов новац,његову славу јер мислиш да би могао да промениш нешто и да би урадио боље.То је срамота да тако причаш за неког Србина и православца.

Сад ти лепо мајсторе изађи на грађевину или негде на њиву,а не да висиш на форуму,иди заради па се покажи какав си православац и дај Јапанцима новац.Највише што људи мрзе то је људски успех,а све те које пљујете желите да будете као они.Бусате се,а живите као паразити!

Ценио сам те много,после овога си стварно низка у мојим очима.Ја још не верујем док читам твоје редове!  prstgore  confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='4chsmu1' />  facenew22222222  :(

Подели на овим сајтовима

o tome koliki je pravoslavac,dovoljno govori koliko se pricescuje,koliko pomaze i ljudima i svoju Crkvu.Eto Bodiroga je za njega covek i pravoslavac,primera radi.Nema veze sto Bodiroga udeli 10-ak lopti i par trenerki,il otvori neki kamp,al on aktivno ucestvuje u pomaganju drugih.

Na Djokovica nit' sam ljubomoran,nit zelim da budem slican njemu,nit zelim njegovu(svetovnu) slavu.Znas vrlo dobro od koga mi Hriscani ocekujemo da nas proslavi,a to sigurno nisu svetki mediji.

Cak nisi ni shvatio poentu price o siromahu i ovcici,koju sam dao kao primer sa Djokovicevom prostakluku ..Jer ima sve,a hoce i tudje.(Natasa Bekvalac).To samo ljiga od coveka moze da uradi,vidis za razliku od tebe ja ga ne idealizujem,a pogotovo ga ne smatram idolom,nekog na koga bi se mogao ugledati.Naravno da postoji veca cast nego da igras za srbiju,da das zivot za ono sto ljubis.Nije meni krivo sto je Djokovic milioner,vec mi je krivo sto se predstavlja u javnosti kao vitez na belom konju,a to nije.Krivo mi je sto ce mnogi balavci odlepeti za njim,smatrajuci da je njegov nacin zivota ispravan-a nije.Sto bih ja isao na neku gradjevinu ili na njivu,jel ti znas o meni neke konkretne podatke tipa mog obrazovanja,ili zaposlenja?Drzak si!

Za kraj bih te pitao,konkretne dobrotvorne akcije Djokovica,i jel stvarno smtras da se humanoscu moze nazvati jedan obican flaster!??Ako tako mislis,mnogo ti se raduje Rimski babo!Uporedi onog studenta sto polozi zivot za majku i novaka.Iz ove diskusije sam zakljucio da ti je pravoslavno znanje ravno nuli.Bez uvrede,naravno prstgore

Цитат

A bio je neki bogat čovek koji se oblačio u skerlet i skupoceno platno i veselio se sjajno svaki dan. A pred njegovim vratima ležao je jedan siromah po imenu Lazar, pun čireva, želeći da se nasiti onim što je padalo sa bogataševe trpeze; uz to su i psi dolazili i lizali njegove rane. A kad umre siromah, anđeli ga odneše u Avraamovo naručje. Umro je i bogataš i sahraniše ga. I kad se mučio u adu, podiže svoje oči i vide izdaleka Avraama i Lazara u njegovom naručju. Tada povika: oče Avraame, smiluj se na mene i pošalji Lazara da umoči vrh svoga prsta u vodu i da mi rashladi jezik, jer se mučim u ovom plamenu.

A Avraam reče: sinko, seti se da si primio svoja dobra u svom životu, a Lazar isto tako zla; on se sad ovde teši, a ti se mučiš. A preko svega toga postavljena je velika provalija između nas i vas, da ne mogu da pređu oni koji žele odavde k vama, niti da pređu k nama oni odande. Tada reče: molim te onda, oče, da ga pošalješ u kuću moga oca, jer imam petoro braće; neka ih uveri - da ne bi i oni došli na ovo mesto mučenja. Ali Avraam reče: oni imaju Mojsija i proroke, neka poslušaju njih. On pak reče: ne, oče Avraame, nego ako im ko iz mrtvih dođe, pokajaće se. Reče mu: ako ne slušaju Mojsija i proroke, neće ih pridobiti ni onaj ko vaskrsne iz mrtvih.

– Jevanđelje po Luki, 16,19-30

potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

Цитат

Динабластер и звечанац,ви нисте нормални стварно.Оваква легенда да придобија публику на такве ствари и да даје милионе које је муком зарадио,док ви овде висите на форуму.Што ви не зарадите сад одма напоље и да поклоните то Јапану.Све ми је јасно,али да неко пљује Ђоковића то не могу да разумем!

prstgore 0442_feel 0442_feel 0102_laugh

Брате, шалио сам се.  :cheesy2: :cheesy2:

Ма дај молим те.....Највише га готивим од свих наших спотриста. Је л' требам да се закунем да би схватио да не лажем?  nesiguran ОмБ.  :cheesy:

Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин.

Подели на овим сајтовима

Цитат

o tome koliki je pravoslavac,dovoljno govori koliko se pricescuje,koliko pomaze i ljudima i svoju Crkvu.Eto Bodiroga je za njega covek i pravoslavac,primera radi.Nema veze sto Bodiroga udeli 10-ak lopti i par trenerki,il otvori neki kamp,al on aktivno ucestvuje u pomaganju drugih.

Na Djokovica nit' sam ljubomoran,nit zelim da budem slican njemu,nit zelim njegovu(svetovnu) slavu.Znas vrlo dobro od koga mi Hriscani ocekujemo da nas proslavi,a to sigurno nisu svetki mediji.

Cak nisi ni shvatio poentu price o siromahu i ovcici,koju sam dao kao primer sa Djokovicevom prostakluku ..Jer ima sve,a hoce i tudje.(Natasa Bekvalac).To samo ljiga od coveka moze da uradi,vidis za razliku od tebe ja ga ne idealizujem,a pogotovo ga ne smatram idolom,nekog na koga bi se mogao ugledati.Naravno da postoji veca cast nego da igras za srbiju,da das zivot za ono sto ljubis.Nije meni krivo sto je Djokovic milioner,vec mi je krivo sto se predstavlja u javnosti kao vitez na belom konju,a to nije.Krivo mi je sto ce mnogi balavci odlepeti za njim,smatrajuci da je njegov nacin zivota ispravan-a nije.Sto bih ja isao na neku gradjevinu ili na njivu,jel ti znas o meni neke konkretne podatke tipa mog obrazovanja,ili zaposlenja?Drzak si!

Za kraj bih te pitao,konkretne dobrotvorne akcije Djokovica,i jel stvarno smtras da se humanoscu moze nazvati jedan obican flaster!??Ako tako mislis,mnogo ti se raduje Rimski babo!Uporedi onog studenta sto polozi zivot za majku i novaka.Iz ove diskusije sam zakljucio da ti je pravoslavno znanje ravno nuli.Bez uvrede,naravno prstgore

Цитат

A bio je neki bogat čovek koji se oblačio u skerlet i skupoceno platno i veselio se sjajno svaki dan. A pred njegovim vratima ležao je jedan siromah po imenu Lazar, pun čireva, želeći da se nasiti onim što je padalo sa bogataševe trpeze; uz to su i psi dolazili i lizali njegove rane. A kad umre siromah, anđeli ga odneše u Avraamovo naručje. Umro je i bogataš i sahraniše ga. I kad se mučio u adu, podiže svoje oči i vide izdaleka Avraama i Lazara u njegovom naručju. Tada povika: oče Avraame, smiluj se na mene i pošalji Lazara da umoči vrh svoga prsta u vodu i da mi rashladi jezik, jer se mučim u ovom plamenu.

A Avraam reče: sinko, seti se da si primio svoja dobra u svom životu, a Lazar isto tako zla; on se sad ovde teši, a ti se mučiš. A preko svega toga postavljena je velika provalija između nas i vas, da ne mogu da pređu oni koji žele odavde k vama, niti da pređu k nama oni odande. Tada reče: molim te onda, oče, da ga pošalješ u kuću moga oca, jer imam petoro braće; neka ih uveri - da ne bi i oni došli na ovo mesto mučenja. Ali Avraam reče: oni imaju Mojsija i proroke, neka poslušaju njih. On pak reče: ne, oče Avraame, nego ako im ko iz mrtvih dođe, pokajaće se. Reče mu: ako ne slušaju Mojsija i proroke, neće ih pridobiti ni onaj ko vaskrsne iz mrtvih.

– Jevanđelje po Luki, 16,19-30

Далеко од тога како ја мислим да он треба да живи.Не свиђа ми се што говориш да није православац,јер му ни ти ни ја не идемо да гледамо да ли се причешћује?Како можеш да говориш да није патриота?Можда он ради и помаже,а ми не знамо за то.Можда неће да то што ради буде на свим вестима?Ево реално да гледамо ти и ја као православци да помогнемо неком,да ли би требало да цео свет зна за то,наравно да НЕ.Треба само ми да знамо и тај ком смо помогли,да би то било из срца због Бога,а не да се прославимо у свету.

Немој да мислиш да си нешто испред њега јер немаш новца,а он је милионер.То ти не даје никакву предност у трци за Царство Небеско.Не знам ја за жуту штампу шта пишу,не читам новине и много мало гледам телевизију,само сам видео како су их снимили како причају,а сестра ми је рекла да албум Наташе Баквалац ваљда има песме које су упућене Новаку'?АЛи да ли ти требаш да верујеш новинама и да судиш због њих који праве тираж.

Овде ја говорим о поштовању за све што је урадио,јер није мала ствар да будеш најбољи тенисер на свету,није мала ствар кад створиш милионе радом,није мала ствар кад презентујеш своју земљу негде,а нико не зна за њу.

Ти ми сад помињеш православне знање,које нема везе са тим да ја поштујем Новака,нисам рекао да је то хуманост нигде,за мене је то леп гест.Не терам те ја на грађевину или њиву,него ако си толики добротвор иди заради за браћу Јапанце.

Не можемо све што видимо на тв у да сматрамо исправним.Јаоо па да Сека Алексић је веома велики добротвор,јаоо баш је велика православка,свака јој част,њу Исус неће да пегла,замисли како је то лепо,она заради за једно вече 10 000 евра,а она са тих 10 000 евра помаже неколико породица..свака јој част!

Ја не морам да ти доказујем православно знање,јер знање нема никаквих веза са делима.Мени се ти ниси снизио као човек,него ми је чудно што као православац тако олако судиш а знаш да не би смео,олако узимаш да судиш да ли се неко причешћује,а ко не.Само то иначе и даље смо пријатељи то да знаш  0442_feel

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

Динабластер и звечанац,ви нисте нормални стварно.Оваква легенда да придобија публику на такве ствари и да даје милионе које је муком зарадио,док ви овде висите на форуму.Што ви не зарадите сад одма напоље и да поклоните то Јапану.Све ми је јасно,али да неко пљује Ђоковића то не могу да разумем!

0442_feel 0442_feel 0102_laugh nesiguran

Брате, шалио сам се.  :cheesy2: :cheesy:

Ма дај молим те.....Највише га готивим од свих наших спотриста. Је л' требам да се закунем да би схватио да не лажем?  :cheesy2: ОмБ.  bleh

Не не,него нисам очекивао да неко пљује Ђоковића.Да придобије публику,мислим с једне стране и може,али реално он је најбољи тенисер на свету сада и не треба му тај начин промовисања.Ко још гледа у чарапе  bleh  prstgore

Подели на овим сајтовима

Цитат

Japanci imaju dosta love, njima ne treba novčana podrška niti su tražili takvu pomoć. Zamislimo da Miškoviću umre neki rođak, a mi skupimo 100 evrića i šaljemo mu kao pomoć da potkrepi troškove sahrane...

Nole dobro radi, i nije svaka pomoć samo u dinarima, dolarima i evrima. E Srbi....

Цитат
  Цитат

Nole dobro radi, i nije svaka pomoć samo u dinarima, dolarima i evrima. E Srbi....

Tacno,dobro za sebe.Mozda Japancima nije potrebna finansijska pomoc,al Srbima svakako jeste....pogotovo onim na KiM,sirocicima,bolesnim,invalidima..itd

E ,Dragance.... 0203_cool

Ето погодио је Драги суштину..ако хоћемо да помогнемо људима на Космету не можемо да окривимо Ђоковића,поченимо од себе наравно,а не од других..сви који су на фејсу ставили слику подршке Јапану или Гадафију одма да пошаљу паре Јапану или да иду да ратују за Гадафија..нигде логике..

Подели на овим сајтовима

Цитат

Mozda Japancima nije potrebna finansijska pomoc,al Srbima svakako jeste....pogotovo onim na KiM,sirocicima,bolesnim,invalidima..itd

Е, сад, ко може да зна да ли помаже људе доле или не. Можда помаже а не жели да се о томе труби унаоколо.

А ако не помаже онда је то туга.

А ја некако верујем да ипак помаже.

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

Tacno,dobro za sebe.Mozda Japancima nije potrebna finansijska pomoc,al Srbima svakako jeste....pogotovo onim na KiM,sirocicima,bolesnim,invalidima..itd

E ,Dragance.... :cheesy:

Mi Srbi generalno stalno ocekujemo pomoc od nekoga kao da smo bogalji. Zvrtanje rukava i rad prijatelju. Nije Djokovic nasledio Kosmet da je samo on u obavezi da pomaze dole. Srbi godisnje popuse milijarde dolara verovatno a niko se ne seti da odvoji kutiju cigara za Srbe na Kosmetu.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...