Jump to content

Новак Ђоковић - многаја љета

Оцени ову тему

Guest о. Агапије

Препоручена порука

Колико теби није добро....

Кад би видео 4 детета мртва, не знајући ко је Хрват а ко Србин, да ли би исто туговао?????

Да ли мислиш да Бог, Кога толико често помињеш, не увидевши колико сви покушавамо да утичемо на Тебе да то не чиниш,,да ли мислиш Да Он Разликује Хрвате и Србе?

Узми и читај, ашто ти је нејасно прво разјасни, па онда коментариши. Не ради Новака, мене, нас, или било кога другог до самог СЕБЕ РАДИ !!!

I tebe pozivam da mi predlozis,sta konkretno da citam.Tkav mi je status,jer cim se neko ne slaze sa sagovornikom,odmah pokusava da ga predstavi kao neobrazovanog coveka koji ne cita.U roku 24 sata,taj moto pouka"knjugu u sake "sam procitao 5-7 puta.(naravno te poruke nisu sve meni upucene)Predlozi i ti,na mom statusu.Ne bezim od citanja.

Meni nije dobro sto  znam ko sam,i ko su mi preci,a tebi je savrseno lepo sto ti odgovara da budes malo hrvat,malo srbin,kako idol kaze.Ja ne izdajem pretke radi manipulatora poput Djokovica.Kakve veze imaju sad mrtva deca..... joooj Ostavi se nepotrebnih  budalastina.

Подели на овим сајтовима

I tebe pozivam da mi predlozis,sta konkretno da citam.Tkav mi je status,jer cim se neko ne slaze sa sagovornikom,odmah pokusava da ga predstavi kao neobrazovanog coveka koji ne cita.U roku 24 sata,taj moto pouka"knjugu u sake "sam procitao 5-7 puta.(naravno te poruke nisu sve meni upucene)Predlozi i ti,na mom statusu.Ne bezim od citanja.

Meni nije dobro sto  znam ko sam,i ko su mi preci,a tebi je savrseno lepo sto ti odgovara da budes malo hrvat,malo srbin,kako idol kaze.Ja ne izdajem pretke radi manipulatora poput Djokovica.Kakve veze imaju sad mrtva deca..... joooj Ostavi se nepotrebnih  budalastina.

Wolf, ti si moj idol!!! :aplauz:

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Wolf je dupli nalog od trajno banovanog korisnika Berkuta.

Inače, Berkut je pre godinu dve imao profil KOnstantin, koji je takodje trajno banovan.

Подели на овим сајтовима

Wolf je dupli nalog od trajno banovanog korisnika Berkuta.

Inače,Berkut je pre godinu dve imao profil KOnstantin,koji je takodje trajno banovan.

Па тако ми реци брате мој драги....

важи "Вучићу"....ајде ћао, што се мене тиче....

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

Koji Mladic, kakva korida, kakve pantalone, ko i sta da ga poslusa, kaki psi i treninzi, ko da se pita i sta?! :))

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

он је све супротно од типичног Србина.

ајд немој сад...ти знаш шта је типичан Србин, па Ноле је прототип Србина...ово у Србији што називају Србима то су нуспродукти комунизма, демократије, фалш национализма и безверја....

мало је правих Срба...можда је зато Ноле тако популаран, јер илуструје бројно стање здравог дела нације...

Подели на овим сајтовима

ово у Србији што називају Србима то су нуспродукти комунизма, демократије, фалш национализма и безверја....

Нажалост брате такви преовлађују данас...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

nole je SRBIN vitez......to nemože da razume niko ko nije uzeo bar nekoliko puta tenisku lopticu u šake i bar pokušao prebacivati i za njom, trčati a u oddnosu na naše sportiste iz kolektivnih sportova vidiće, mihajloviće ljajiće i teodosiće i drugu boraniju on je jednostavno CAR vitez!!!!

Подели на овим сајтовима

Cuo sam da zbog noleta uvode najvisi od 4 turnira i to u srcu Tokija!

Nole je tipicni Srbin. Dok je bio dete gledao sam jednu emisiju gde je prosto rekao da trenira zato sto zeli da bude najbolji na svetu.

I mislim da igra srcem samo zbog igre ne lici mi recimo na predatora.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Ноле је само добар Србин и веома добар тенисер и наравно треба да будемо поносни на њега...

АЛИ што сад идемо даље и дижемо култ његове личности, то је непотребно.

Подели на овим сајтовима

Наравно да је његова кривица у успеху. Како то да баш он успе, а нико други не? Наравно да је то сумњиво. Није то ни мало случајно, неко је ту умешао своје прсте, иначе нема логике. Што, да се не мучи можда на неком од оних својих бродова што плове око Монака? Нису ту чиста посла, ја кад вам кажем. И то што сад КАО критикује САД, то је уствари зато што је њихов човек и спремају га да једном преко њега униште Србију...

:)) Александре, провалио си Новака 100% :)).

Сад се чувај... 0405_feel чула сам да дечко има....хммм...неке везе...са НЕКИМ људима, па после, немој да има да те нема  0405_feel . 1324_womens

• Волим 1

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...