Jump to content

Новак Ђоковић - многаја љета

Оцени ову тему

Guest о. Агапије

Препоручена порука

Ne nego on je Novak Djokovic i on je najlepsi,najpametniji,najmudriji,najduhovitiji covek na planeti. To kaze i baba Dostana i sela Siljakovac 200km od Vrske cuke.

I mi cemo svaku njegovu rec upijati,jer on je idol nas,veliki,najjaci,najbolji. I ako radi nesto sto duhovnici govore da ne treba jer je to oruzje nekih sekti,Novak Djokovic to sme da radi,jer ipak on je drugi nivo. A ovi koji o tome pricaju su otpali od vere u Djokovica.

I sve su cista posla,kad se sali na racun bombardovanja i stradanja Srba to je duhovito evo i sad se smejem (HA HA HA). I kad posecuje budisticke hramove,gde meditira i upraznjava jogu to je zato sto je on iznad svake vere i tako i to nam nece smetati da o njemu pricamo kao velikom pravoslavcu,izvinite necemo se javljati,dok ne ucvrstimo u veri u N.Djokovica.

Decku zelim sve najbolje,zdravlja,lepog zivota,uspeha jos vise i spasenja,tenis ne pratim,ali me jako nervira da sve sto on ucini je automatski - ispravno,a onaj koji se drzne da kaze pa mozda ne bi trebalo to tako,taj je lud.

Види, мене тотално није брига шта Ђоковић изјављује за било који медиј, о било којој теми. Његове мечеве одгледам или не одгледам, али ми је дечко драг због хиљаду ствари, од којих неке и немају везе са тенисом, и због којих је хиљаду пута показао колики је човек, или колики су они који су га научили да тако треба да поступа.

А ови што га пљују су десет пута гори од ових што га идолизују. Јер ови што га идолизују пројектују своје неуспехе кроз његов успех, и у томе траже задовољење за своје неуспехе, али ови што га сталноп пљују и што у свему траже ману, преко пљувања њега хоће да оправдају себе. Дакле, исто ко и ови први, само што још додају и поприличне дозе отрова.

Ишао у будистички храм? Па шта? Хоће тебе или неког другог да пита? Плаћа порез у Монаку? Па шта? Јел није довољно давао, него би сад требало да му се одузима онолико колико ми мислимо да треба да му се узме? Не разумем какве везе има било који његов поступак са тобом, са мном или са било ким на овој планети, сем са њим и његовом породицом?

Нека пусте дечка нека живи свој живот, он је сам одговоран за свој живот, и кад ради добро, и кад ради лоше, нема потребе да му неко други изиграва адвоката или спаситеља.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

MP je lazni ucitelj, to bi trebalo da ti bude jasno, mesa laz sa istinom i servira ti jelo pripremljeno po receptu demona.

Sto se tice Djokovica, da ponovim, imao sam Bogonadahnuti san gde se izmedju ostalog i on pojavio...

A on je isto kao i ti Bogotrazitelj... Ako imas neku nedoumicu u vezi njega pitaj Boga da ti razjasni.

Ako budes slusao demonologa Miroljuba neces daleko dogurati u svojoj potrazi.

Reci mi gde sam ja spomenuo Miroljuba Petrovica? Vidim koliko si ozbilja sagovornik,kad meris moral ljudi po sopstevnim snovima :)):aplauz:

Подели на овим сајтовима

Nisi spominjao Miroljuba direktno, ali je uspeo da te otruje, sto se vidi iz tvog pisanja.

Ne merim moral niti sam ikada merio moral, evo ti nesto o moralu:

http://www.youtube.com/watch?v=RaDTWZIXfLU

Eto zasto je ova tema dobra, dosli smo do sustine, i naravno mog omiljenog klipa koji ne moze da vam dosadi :D

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

нисам сигуран да ли си мени наменила овај коментар.

ne Djuro, nisam tebi namenila ovaj komentar.....iskreno, ja tebe i ne poznajem....govorila sam uopsteno....

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

jer on je idol nas,veliki,najjaci,najbolji.

ako neko treba da bude idol, to je sigurno on, a ne neki politicari, manekeni i pevaljke.....

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Види, мене тотално није брига шта Ђоковић изјављује за било који медиј, о било којој теми. Његове мечеве одгледам или не одгледам, али ми је дечко драг због хиљаду ствари, од којих неке и немају везе са тенисом, и због којих је хиљаду пута показао колики је човек, или колики су они који су га научили да тако треба да поступа. А ови што га пљују су десет пута гори од ових што га идолизују. Јер ови што га идолизују пројектују своје неуспехе кроз његов успех, и у томе траже задовољење за своје неуспехе, али ови што га сталноп пљују и што у свему траже ману, преко пљувања њега хоће да оправдају себе. Дакле, исто ко и ови први, само што још додају и поприличне дозе отрова. Ишао у будистички храм? Па шта? Хоће тебе или неког другог да пита? Плаћа порез у Монаку? Па шта? Јел није довољно давао, него би сад требало да му се одузима онолико колико ми мислимо да треба да му се узме? Не разумем какве везе има било који његов поступак са тобом, са мном или са било ким на овој планети, сем са њим и његовом породицом? Нека пусте дечка нека живи свој живот, он је сам одговоран за свој живот, и кад ради добро, и кад ради лоше, нема потребе да му неко други изиграва адвоката или спаситеља.

facenew22222222

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

ako neko treba da bude idol, to je sigurno on, a ne neki politicari, manekeni i pevaljke.....

Svaka cast,uopste nije ni cudnoda neko ko ima skoro 11 000 poruka na pravoslavnom forumu pise o Idolopoklonstvu kao o sasvim normanoj  i pre svega pozitvnoj stvari.Lep primer ostavljate.Fascinantni ste. :)

Подели на овим сајтовима

Види, мене тотално није брига шта Ђоковић изјављује за било који медиј, о било којој теми. Његове мечеве одгледам или не одгледам, али ми је дечко драг због хиљаду ствари, од којих неке и немају везе са тенисом, и због којих је хиљаду пута показао колики је човек, или колики су они који су га научили да тако треба да поступа.

А ови што га пљују су десет пута гори од ових што га идолизују. Јер ови што га идолизују пројектују своје неуспехе кроз његов успех, и у томе траже задовољење за своје неуспехе, али ови што га сталноп пљују и што у свему траже ману, преко пљувања њега хоће да оправдају себе. Дакле, исто ко и ови први, само што још додају и поприличне дозе отрова.

Ишао у будистички храм? Па шта? Хоће тебе или неког другог да пита? Плаћа порез у Монаку? Па шта? Јел није довољно давао, него би сад требало да му се одузима онолико колико ми мислимо да треба да му се узме? Не разумем какве везе има било који његов поступак са тобом, са мном или са било ким на овој планети, сем са њим и његовом породицом?

Нека пусте дечка нека живи свој живот, он је сам одговоран за свој живот, и кад ради добро, и кад ради лоше, нема потребе да му неко други изиграва адвоката или спаситеља.

Pa znas i mene bi to sve bilo briga,da kad Djokovic kaze "Cao" se ne pojavi svuda,na svakom mediju i svakoj televiziji.

Ja njemu ne trazim manu,njegove mane koje svaki covek ima(ja sam prepun istih) su vidljive i ne moras traziti lupom kako ti pokusavas predstaviti.

Ne mora on nikog nista da pita,ali meni je gnusno da se on posmatra u rangu sveca u svakom pogledu. I najbolji i najljubazniji i najduhovitiji i najlepsi i najpravoslavniji ma sve.

Covek ide na jogu,meditaciju,obilazi budisticki hram gde nalazi svoj mir... covek sa takvim delima makar dao on i sve sto zaradi crkvi ne moze se smatrati onakvim kakvim ga smatraju ljudi ovde.

Ja nijednu temu o njemu nisam otvorio,niti me zanima,pisem tamo gde mi ljudi omogucuju otvaranjem tema. Ne dizem nikog u nebesa pa ni njega i to je moj greh.

A advokata mu vi izigravate,niko drugi. Ja ko sto rekoh zelim mu sve najbolje od srca i ne radujem se njegovom padu,ali isto tako ne projektujem u svojoj glavi neke svoje "istine".

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Svaka cast,uopste nije ni cudnoda neko ko ima skoro 11 000 poruka na pravoslavnom forumu pise o Idolopoklonstvu kao o sasvim normanoj  i pre svega pozitvnoj stvari.Lep primer ostavljate.Fascinantni ste. :)

hvala na komplimentu, ako fascinantnost shvatamo isto....

ja uopste ne pisem i idolopoklonstvu, niti da je to pozitivna stvar....to si ti izmislio.....ili ti se samo pricinjava....dakle, dobro procitaj sta drugi pise, i onda neces videti ono sto ti zelis....

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Zašto on, zašto bilo koji sportista, što se sportista tiče ja smatram da pripadaju istoj ovoj grupi ljudi, apsolutno beskorisni i da ni jedan maneken, pevaljke i sportisti nisu postojali istorija sveta bi bila potpuno ista, što recimo sa političarima nije slučaj jer su mnogi od njih donosili važne odluke međutim ipak bi svet veoma dobro funkniconisao i bez njih.

Zna se ko pokreće civilizaciju i svet unapred, i ti ljudi treba da budu idoli i niko drugi. 

Подели на овим сајтовима

Zašto on, zašto bilo koji sportista

a sto da ne....?

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Оно што се мени не свиђа је то што од њега медији праве идола. Да ли то раде за паре, или само зато што су полтрони по навици, то је тешко рећи. Један од таквих текстова је и овај који коментаришемо. Када сам га прочитао хтео сам да повратим. Овај текст прави од њега супер хероја који се супроставља неправди, злој Америци.

Много, неупоредиво много, је већи "херој" и јунак, сваки мали амерички војник који преко фотографије шаље поруке против рата у Сирији, ризикујући да му буде суђено за издајство земље којој служи.

А овај тенисер све ради за паре и ширења своје популарности, тј изградњи бренда Новак Ђоковић. То је сасвим ОК, и његово право, али не морамо ни да га пљујемо, ни да га дижемо у звезде. Мада ја не видим да је пљување ако неко истиче да Ђоковић има више везе са будизмом, него са хришћанством, сем новца који је да за изградњу храмова. Што се тиче помоћи у Грачаници, знам за људе који су много више од њега дали преко фондова, али су желели да остану анонимни. Мени се лично не свиђа бренд Новак Ђоковић, а тенисеру свака част за то што пружа на терену.

Подели на овим сајтовима

Zna se ko pokreće civilizaciju i svet unapred, i ti ljudi treba da budu idoli i niko drugi. 

Програмери? :D

Родитељи који лепо васпитају децу?

Уметници?

Научници?

Сви људи добре воље?

Подели на овим сајтовима

Jesi ti odgledo klip koji sam prvenstveno stavio zbog tebe?

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

a sto da ne....?

Zašto bi bilo kome bili uzori ljudi koji služe da zabave široke narodne mase, u nekim novim savremenim koloseumima.

Znate onu "Heleba i igara" održala se i danas, samo što se danas ne seču glave, ali je efekat na mase ostao isti

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...