Arsenija Написано Август 3, 2013 Пријави Подели Написано Август 3, 2013 Биљана, Плутон, Николa and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Август 9, 2013 Пријави Подели Написано Август 9, 2013 Плутон, Биљана, gandalf and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gandalf Написано Август 11, 2013 Пријави Подели Написано Август 11, 2013 Олимп and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2013 Олимп, Милан Ракић, Биљана and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2013 Биљана and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Септембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2013 доњи десни угао :bleh: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2013 доњи десни угао :bleh: Windows loader Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 12, 2013 Гости Пријави Подели Написано Септембар 12, 2013 Срећа па сам пре неки дан сакупљао иконице у неки фолдер Олимп, Милан Ракић and Ignjatije је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Септембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2013 Windows loader Виндоус смарач...почело пре месец дана...јел може да се искључи? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Септембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2013 Срећа па сам пре неки дан сакупљао иконице у неки фолдер мрзим неуредне десктопе Олимп је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 12, 2013 Гости Пријави Подели Написано Септембар 12, 2013 ја се супер сналазим на мом декстопу Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Септембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2013 ја се супер сналазим на мом декстопу а кад бих ти кликнуо један Auto arrange? Олимп је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Септембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2013 Ja немам десктоп, али имам деск Олимп је реаговао/ла на ово 1 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 12, 2013 Гости Пријави Подели Написано Септембар 12, 2013 а кад бих ти кликнуо један Auto arrange? То никако, то ми направи катастрофу... Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2013 Je li ovo igraš Minecraft ili igra neko drugi? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука