Jump to content

ОВДЕ СТАВИТЕ ВАШ ДЕСКТОП или САЈТ

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 1.1k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Što je to jedan fin program gringrin. Mnogo ga volim gringrin ! Ko je još lud da prepisuje! greengrin

Ma da. Sve što se trebalo reći, već je davno napisano. Na nama je samo da se poslužimo literaturom. (i Abby-jem naravno). ;)

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
ndsp.jpg

Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"
--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .
http://www.srdjanantic.blogspot.com/

Подели на овим сајтовима

Мало са телефона.

ajta8w.jpg

30ubg9x.jpg

55jeo.jpg

1znty0y.jpg

pouke.org u Chrome-u за андроид. Одличан браузер и супер ради заједно са десктоп верзијом (ажурирање историје, букмаркова, чак и отворених прозора и табова...).

193yu0.jpg

Користим HTC Sensation, али са OS-ом (ром у андроид терминологији) који није фабрички - Virtuous Inquisition базиран на андроиду 4.0.3. У принципу је у питању чист андроид каквог га Google избацује, једино је задржана HTC Sense камера, јер је далеко боља од оне која долази са андроидом. Овај ром заузима много мање рама и ради доста брже него фабрички, а ако се додатно флешује Bricked Sense кернел уместо Sebastian FM који долази са Virtuous-ом, онда се и мање загрева (у ово сам сигуран) и батерија (можда) траје нешто дуже (у ово нисам сигуран, батерија је и иначе слаба на овом телефону, то му је јдна од слабијих тачака). Убацио сам и несистемски еквилајзер који користи библиотеке са новијих HTC телефона (Beats Audio), чиме је звук постао неупоредиво бољи од онога каквог га HTC фабрички испоручује и најновије графичке драјвере који исправљају баг са скајп видео позивима који су многи приметили на разним телефонима и ромовима (укључујући и фабричке) и доноси боље перформансе (мени небитно, али значајно за оне који доста играју игрице). Телефон сам иначе купио у теленору уз уговор за скоро четири пита мање паре од цене у продавници и имао сам срећу да су заборавили да га закључају. :) Свако ко има андроид телефон би требало да откључа bootloader (што многи произвођачи званично подржавају) и проба разне комбинације ромова и кернела или бар само рутује фабрички ром и мења нека подешавања, рецимо да се омогући куповина апликација из Србије (ништа нелегално, апликације уредно плаћате нашим картицама, само се заобилази глупаво гуглово ограничење). Просто је невероватно колико се разне ствари могу побољшати, а уз мало знања је врло тешко нешто трајно упропастити. Постоји пар ризичних ствари које треба избегавати, а које нису ни битне осим за оне најзагриженије. Увек се може вратити на фарбрички систем, ако је баш потребно. Ја сам чак и линукс (Ubuntu) инсталирао (овај boot widget на једном од скриншотова служи за стартовање једним кликом, без потребе за куцкање по терминалу) и тиме драстично побољшао употребљивост телефона.

Подели на овим сајтовима

Видим да користиш jellybean позадину за телефон :)

Да, убацили су је у Apex Launcher кога користим. А иначе мењам теме и позадине.

Ево како изгледа Linux на телефону:

9k4e2a.jpg

2z7045w.jpg

А добра је ствар што се линуксу може приступити са било ког рачунара користећи VNC клијент.

Подели на овим сајтовима

28r1k07.jpg

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1343845086' post='686787]

Jezivo dobra fotografija!

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...