obi-wan Написано Јануар 20, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2016 Evo zime i na 7 (x64)... Снежана је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Јануар 20, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2016 Naravno, imam dual-boot sa sedmicom. Nek se nadje... zanimljivo, pretpostavljam da je zbog čiste sad već retro uživancije...98-ca bi bilo izhgleda isuviše bolno iskustvo nakon svih ovih godina koji dock koristiš? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 21, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2016 zanimljivo, pretpostavljam da je zbog čiste sad već retro uživancije...98-ca bi bilo izhgleda isuviše bolno iskustvo nakon svih ovih godina koji dock koristiš? Nije samo retro iskustvo. Ima igara za koje rodis kozu dok ih pokrenes na sedmici, prosto jer nisu lepo podrzane drajverima za nju, uglavnom je to neka starudija iz 2005. ili pre (npr. kao sto vidis gore na sliki tu je Syberia iz 2002.-ge, Battlefront iz 2004.-te), ali ja to gotivim pa eto volim da teram pomalo. Osim toga, sluzi mi kao rezerva, ako se desi da sedmica nesto priglupi, a da pos`o ne bi cekao, ja imam i ovaj XP, jer i on sasvim lepo i korektno moze da sluzi za to. Normalno, tu ti je i ta nostalgija malo, nije da nije. Sto rece jedan moj drugar, koji je programer - jedini Windows koji je ikad napravio pravi wow efekat kad se pojavio, bio je XP. Ni pre ni posle njega nije bilo tako temeljnog rada na tom OS-u. Sto se tice 98-ce -> za njom prosto nema potrebe, pa je i ne diram. Inace, ako budem uspeo da uzmem neki veci HDD da dopunim postojece, uradio bih triple boot, ili cak i jos koji vise, jer ima jedno 2-3 vrlo solidne Linux distribucije koje bih uzeo da probam i ucim. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 21, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2016 Da, zaboravio sam da kazem - kao dock koristim besplatni i odlicni rocketdock... blue and Pancakes је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
blue Написано Јануар 23, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2016 Снежана, Pancakes, Олимп and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Naslikana voda ne gasi žeđ." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Јануар 23, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2016 Da, zaboravio sam da kazem - kao dock koristim besplatni i odlicni rocketdock... izgledalo mi je kao da imaš nešto drugo... u međuvremenu sam instalirao nexus, ima daleko više opcija - ali ima besplatna i verzija koja se plaća...koristim besplatnu i bolja je nego rocketdock: obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 23, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2016 u međuvremenu sam instalirao nexus Eto vidis... nisam ni trazio neku alternativu za rocketdock, ali mog`o bi da probam kako radi... Олимп and Pancakes је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јануар 23, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2016 Naravno, imam dual-boot sa sedmicom. Nek se nadje... zbog cega jos drziz xp na racunaru, meni je ta verzija windowsa dosta losija od sedmice u smislu stabilnosti, ja nikad na sedmici nisam vidio recimo plavi ekran ili slicnu blokadu, na xp mi se to desavalo x puta, takodjer aplikacije su pucale redovno, od sedmice na ovamo nikakvih problema nisam imao, nisam morao svake godine da formatiram disk i radim novu instalaciju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 23, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2016 zbog cega jos drziz xp na racunaru, meni je ta verzija windowsa dosta losija od sedmice u smislu stabilnosti, ja nikad na sedmici nisam vidio recimo plavi ekran ili slicnu blokadu, na xp mi se to desavalo x puta, takodjer aplikacije su pucale redovno, od sedmice na ovamo nikakvih problema nisam imao, nisam morao svake godine da formatiram disk i radim novu instalaciju Pa objasnio sam na prosloj strani, brate, to mi nije glavni OS, nego pomocno-nostalgicni... kordun је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
blue Написано Јануар 31, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2016 obi-wan and мирођија је реаговао/ла на ово 2 "Naslikana voda ne gasi žeđ." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 31, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2016 Nebojš.a, Плутон, blue and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
blue Написано Фебруар 11, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2016 obi-wan је реаговао/ла на ово 1 "Naslikana voda ne gasi žeđ." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 18, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2016 Kako covek da se ne odusevi tak`om slikom... мирођија, blue, Pancakes and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Фебруар 19, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2016 obi-wan, Kaludjerovic Sreten, мирођија and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
blue Написано Фебруар 22, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2016 obi-wan, мирођија and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 "Naslikana voda ne gasi žeđ." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука