obi-wan Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 Jedan sci-fi desktop... Олимп, Давор73 and Млађони је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 obi-wan, RYLAH and Млађони је реаговао/ла на ово 3 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 Лапис Лазули, obi-wan and Олимп је реаговао/ла на ово 3 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 Teamviewer Da li ti nama upadaš u kompjutere dok smo ulogovani na forum sHa_sarcasticlol ? Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 Teamviewer Da li ti nama upadaš u kompjutere dok smo ulogovani na forum ? Таман посла! А постоје и бољи алати за те ствари... Наравно, никад их нисам користио. Досадило ми више да ме цимају људи за ситнице које могу да се одраде за пет минута + већа је уштеда горива. Олимп је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 Досадило ми више да ме цимају људи за ситнице које могу да се одраде за пет минута kako mi je ovo poznato jednoj drugarci objasnjavam nešto, kazem joj pritisni ctrl prtsc i otvori paint, a ona meni ogovara nemam tolko prstiju Олимп, Лапис Лазули, Иван Ивковић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 11, 2014 Пријави Подели Написано Јул 11, 2014 @Milan Rakic Kako ti se cini ovaj Cirrus? "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јул 11, 2014 Пријави Подели Написано Јул 11, 2014 @Milan Rakic Kako ti se cini ovaj Cirrus? Занимљива летелица, али се за два милиона злених, колико ће да кошта, може се купити више комада разних, већ проверених летећих машина ... Имаш одговор тамо на филмовима за оно јуче... obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 2, 2014 Пријави Подели Написано Август 2, 2014 Иван Ивковић, Лапис Лазули, obi-wan and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Август 2, 2014 Пријави Подели Написано Август 2, 2014 Је ли ово трансформација Седмице? "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 2, 2014 Пријави Подели Написано Август 2, 2014 Је ли ово трансформација Седмице? ахам. fake it till you make it Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Август 2, 2014 Пријави Подели Написано Август 2, 2014 А баш лепо изгледа.. Право да ти кажем, само га иконица бежичне мреже и батерије одала "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 2, 2014 Пријави Подели Написано Август 2, 2014 А баш лепо изгледа.. Право да ти кажем, само га иконица бежичне мреже и батерије одала oces link? Олимп је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Август 2, 2014 Пријави Подели Написано Август 2, 2014 obi-wan, Млађони and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 3 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 2, 2014 Пријави Подели Написано Август 2, 2014 Е јел знаш да ти убунту краде податке? Ја бих га фуро д није тога и доте. Олимп је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука