Jump to content

ОВДЕ СТАВИТЕ ВАШ ДЕСКТОП или САЈТ

Оцени ову тему

Препоручена порука

Jedan sci-fi desktop... :)))

hrggg6.jpg

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.1k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Teamviewer :0222_shocked: Da li ti nama upadaš u kompjutere dok smo ulogovani na forum :))) ?

Таман посла! А постоје и бољи алати за те ствари... :))) Наравно, никад их нисам користио. :stadaradim:

Досадило ми више да ме цимају људи за ситнице које могу да се одраде за пет минута + већа је уштеда горива.

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

Досадило ми више да ме цимају људи за ситнице које могу да се одраде за пет минута

kako mi je ovo poznato joooj jednoj drugarci objasnjavam nešto, kazem joj pritisni ctrl prtsc i otvori paint, a ona meni ogovara nemam tolko prstiju :))

Подели на овим сајтовима

• 3 months later...

@Milan Rakic

Kako ti se cini ovaj Cirrus? :)))

111ii9s.jpg

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

@Milan Rakic

Kako ti se cini ovaj Cirrus? :)))

111ii9s.jpg

Занимљива летелица, али се за два милиона злених, колико ће да кошта, може се купити више комада разних, већ проверених летећих машина :)... Имаш одговор тамо на филмовима за оно јуче... 

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...

JYozP9f.png

Је ли ово трансформација Седмице? :)

"Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином".

Достојевски

Подели на овим сајтовима

Је ли ово трансформација Седмице? :)

ахам. fake it till you make it :) 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

А баш лепо изгледа.. Право да ти кажем, само га иконица бежичне мреже и батерије одала :D

"Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином".

Достојевски

Подели на овим сајтовима

А баш лепо изгледа.. Право да ти кажем, само га иконица бежичне мреже и батерије одала :D

oces link? 

Подели на овим сајтовима

jzNEMbBmwpcHy.png

Достојевски

Подели на овим сајтовима

jzNEMbBmwpcHy.png

Е јел знаш да ти убунту краде податке? Ја бих га фуро д није тога и доте. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...