Jump to content

Интернет продавница Српске Православне Цркве

Оцени ову тему

Препоручена порука

• 11 months later...
  On 4. 1. 2013. at 9:09, Ignjatije рече
Mislis da je uracunata u cenu i da se ne placa naknadno ?

Не знам, нисам наручивао, али знам да се лепо распореди на сву робу када је вредност већа. Овако би те нека брошурица коштала 70 динара, а поштарина за то би ти била 120 - 200 динара, зависи како шаљеш. Верујем да је то једини разлог, макар они и не плаћали поштарину.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

'Александар Радовановић рече:
Не знам, нисам наручивао, али знам да се лепо распореди на сву робу када је вредност већа. Овако би те нека брошурица коштала 70 динара, а поштарина за то би ти била 120 - 200 динара, зависи како шаљеш. Верујем да је то једини разлог, макар они и не плаћали поштарину.

Ne znam,brate. Jedva sam nasao knjigu sa odgovaranjima na Liturgiji, obradovao se sto sam je jedva nasao, bio zadovoljan cenom.... a kasnije se razocarao kada sam video taj uslov. Evo sta sam hteo da narucim : http://www.puo.spc.rs/internet-prodavnica/product/690/%D0%9E%D0%B4%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%80%D0%B0%D1%9A%D0%B5%20%D0%BD%D0%B0%20%D0%A1%D0%B2%D0%9B%D0%B8%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B3%D0%B8%D1%98%D0%B8

I da platim postarinu 200 dinara opet mi se isplati vise nego da dam 1000 + PTT

Подели на овим сајтовима

On 4. 1. 2013. at 9:18, Александар Радовановић рече
Па ето, види да нађеш још пар људи који живе приближно где и ти, па да заједно наручите све то

Eeeeeee, gde ja zivim ljudima je i osvesenje vodice skupo. Da naracujem "Sabrana dela najveceg sina nasih naroda i narodnosti - druga Tita" mozda bi se neko i nasao da ucestvuje.

Ovako cu morati to da trazim na drugom mestu, ili da cekam dok ne skupim novac.

Подели на овим сајтовима

On 4. 1. 2013. at 9:15, Ignjatije рече
Ne znam,brate. Jedva sam nasao knjigu sa odgovaranjima na Liturgiji, obradovao se sto sam je jedva nasao, bio zadovoljan cenom.... a kasnije se razocarao kada sam video taj uslov. Evo sta sam hteo da narucim : http://www.puo.spc.rs/internet-prodavnica/product/690/%D0%9E%D0%B4%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%80%D0%B0%D1%9A%D0%B5%20%D0%BD%D0%B0%20%D0%A1%D0%B2%D0%9B%D0%B8%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B3%D0%B8%D1%98%D0%B8

I da platim postarinu 200 dinara opet mi se isplati vise nego da dam 1000 + PTT

Имам неколико књижица са одговарањем на литургији, нисам успјела са слике да видим коју ти тражиш, да ли неку конкретно или било коју. Могу да ти пошаљем ако имам то што ти трба.

Господе, буди милостив мени грешној.

Подели на овим сајтовима

On 4. 1. 2013. at 9:35, Јадранка-Дервента рече
Имам неколико књижица са одговарањем на литургији, нисам успјела са слике да видим коју ти тражиш, да ли неку конкретно или било коју. Могу да ти пошаљем ако имам то што ти трба.

Videcu prvo da nadjem preko interneta. Ako ne uspem mozda se dogovorimo oko slanja.

Hvala na ponudi :)

Подели на овим сајтовима

On 4. 1. 2013. at 9:38, Srdjan рече
"Црквене утвари" - можда треба да стоји "црквене ствари"?

Ne, bas se tako kaze. Mislim, moze i stvari, ali ovo je izraz odomacen od ranije... :)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Стварно је глупо што је минималан износ 1000 динара. 

Не бих рекао да то има везе са поштарином, јер и поштарину плаћа купац. Тако ако нека брошура кошта 100 динара, а поштарина 200 динара, на купцу је да процјени, да ли му се све исплати за 300 динара наручити артикл, или ће ипак тражити прилику да купи на другом мјесту. Није на продавцу да брине хоће ли купцу бити скупља пита од тепсије. 

Тако да ово је ништа друго него неки потез којим се мисли више зарадити...

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

On 4. 1. 2013. at 11:48, Јустинијан рече
Тако да ово је ништа друго него неки потез којим се мисли више зарадити...

Po meni to je los potez. Pogotovu sto je to pravoslavna prodavnica, a mislim da im steti i sa ekonomske strane. Zaista ni ja ne vidim koji je razlog i svrha tome. Samo zbog mene su izgubili danas 250 dinara, a mozda i vise. Gde je tu misionarski pravoslavni duh ? Bitno da su mi na vrata sektasi donosili knjige i molili da ih uzmem besplatno, a kod nasih ne moze bez iljadarke da primirises.

Neka rade kako im je volja. Njihova je prodavnica, nije moja. Ja sam samo dao primedbu, imam valjda prava na to.

Подели на овим сајтовима

И ја сам брате изненађен тим потезом, не видим му ниједну једни сврху. Или је неко љенчуга и не да му се испраћати пошиљку за ситне паре, или је грамзив па хоће да заради више пара за краће вријеме. Ради се још о патријаршијском тијелу, овдје поготово не би требалои бити неких трговачких цака. 

На ибеју сам наручивао неке врло јефтине артикле, рецимо неке оловчице што коштају 2 фунте плус поштарина 1 фунта, све укуно кад преведш на динаре буде око 400 динара, и нико не каже, еј то је мало не можеш толико. А кад добијеш пакет, све лијепо упакован у сигурносни најлон са ваздухом, однесен до поште, изовјераван и пелатиран и спреман за авионску пошиљку....и све то за 400 динара. Ето један изразито комерцијалан ибеј нема овакве форе. 

Једино до сад гдје сам видио ограничења на трговачким сајтовима, јесу кинески гдје се тргује на велико, па је с тога логично да ти одреди неку минималну количину артикала које мораш наручити. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...