Arsenija Написано Август 1, 2013 Пријави Подели Написано Август 1, 2013 O količini hrane koju sam morala da pojedem iz društvenih razloga.....I o električaru koji je naopako namestio prekidač u kupatilu....... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 1, 2013 Пријави Подели Написано Август 1, 2013 O količini hrane koju sam morala da pojedem iz društvenih razloga.....I o električaru koji je naopako namestio prekidač u kupatilu....... Arsenija је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 1, 2013 Пријави Подели Написано Август 1, 2013 Како је лијепо вријеме Како ћу сутра на литургију а данас нисам био, јер сам лењ а била је слава хора Како сам ......... Ма..... Пије ми се ораховача "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Август 1, 2013 Пријави Подели Написано Август 1, 2013 Kako bi stvarno bilo lepo zaspati makar jednu noć pre svitanja... Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Август 1, 2013 Пријави Подели Написано Август 1, 2013 Пије ми се ораховача Ух, ораховача ммммм..... Кад дођеш у Кг., водим те код моје мадре на ораховачу. Феноменална је ! Драшко је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Август 2, 2013 Пријави Подели Написано Август 2, 2013 Хм,Хм,Хм, оћу и ја ораховачу... Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Август 2, 2013 Пријави Подели Написано Август 2, 2013 О томе што ми исприча комшија јутрос. Каже био му син са другарима на мору у Црној Гори. И један дан отишли они да посете Дубровник. Слушали о њему, а никада тамо нису били. Провели се јако лепо.Ишли су бусом.И то по оном најтоплијем дану што беше од 40 степени недавно.И тако ,кад су се сморили сели у неки кафић на Страдуну да се освеже. Око њих каже све сами амери и енглези.Дошо келнер, пита на енглеском шта ће да попију, а они поручују на оном чачанском, и то ''уњкавом''. Љубазни келнер их пристојно послужи, пита их одакле су...све буде ''ок''. Касније они у шетњи седну у неко ресторанче у близини Страдуна, пуно јевтиније. Кад стиже онај исти конобар, каже послужује у оба ресторана у две смене. И како их види, насмеје се и каже, ''пиво за дечке из Чачка, ја плаћам''... Онда они лепо седну скупа, попију пиво, испричају се као прави познаници. Све о томе како се живи тамо, а како овде. О томе ко су, шта су, шта раде, уче...где и како... Придруже им се још два конобара, није била гужва...Беше то једно право ''поподне једног фауна...'' Разменише они адресе,телефоне...За сваки случај, и за једне и за друге... Поздравише се са, ''Бог дечки, видимо се у Гучи...'' Договор је пао око њиховог доласка у Гучу... Овако ја созерцавам...Колико је пропатило људи на све стране овог гудуравог Балкана? Зашто,како,коме? Да би се наша деца поново упознала као да су са два краја света. Као да су ендемске врсте. Да би дао Господ Бог да рата више никад не буде. ПС. Само да додам да су их у том граду,Дубровнику, обични људи примили тога дана отвореног срца, љубазно,људски,...даривали су их хлебом,бресквама, људскошћу... Снежана, Драшко, Grizzly Adams and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
distancirana Написано Август 2, 2013 Пријави Подели Написано Август 2, 2013 Ni o cemu,nemam s cim...od sad samo gledam u pod i klimam glavom,a ako mi izleti neka pametna,pa sta cu,i najboljima se dogadja..:P "Kao što svako može da vam kaže, nisam baš dobar čovek. Ne znam pravu reč. .....Ne volim glatko izbrijane momke sa kravatom i dobrim poslićem. Volim očajnike, ljude razbijenih zuba, razbijenog duha i razbijene sudbine. Takvi me interesuju..... Mogu da se opustim s klošarima, jer sam i sam klošar. Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 2, 2013 Пријави Подели Написано Август 2, 2013 Овако ја созерцавам...Колико је пропатило људи на све стране овог гудуравог Балкана? Зашто,како,коме? Да би се наша деца поново упознала као да су са два краја света. Као да су ендемске врсте. Да би дао Господ Бог да рата више никад не буде. ПС. Само да додам да су их у том граду,Дубровнику, обични људи примили тога дана отвореног срца, љубазно,људски,...даривали су их хлебом,бресквама, људскошћу... Е сејо моја, треба нам пуно људскости да то схватимо и превазиђемо. Ја сам скоро сваке године ишао у један лепи град на Јадрану, сад мало ређе јер ми је далеко, и никада - значи никада - нисам имао никакву непријатност. Напротив. Већина су нормални људи који желе да се све то превазиђе, па се труде и више него што би иначе према неком другом. Управо како је твој комшија испричао. Има наравно ту и тамо по нека будала (а где их нема?), па су наше новине на сав глас писале о некима који су упали у аутобус из Београда и галамили. Само су заборавили да помену да тај аутобус иде из Београда сваки дан. И десило се нешто једном у десет година... Поред свег зла које су људи једни другима учинили то је просто невероватно. Јанко and мирођија је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Август 2, 2013 Пријави Подели Написано Август 2, 2013 Е сејо моја, треба нам пуно људскости да то схватимо и превазиђемо. Ја сам скоро сваке године ишао у један лепи град на Јадрану, сад мало ређе јер ми је далеко, и никада - значи никада - нисам имао никакву непријатност. Напротив. Већина су нормални људи који желе да се све то превазиђе, па се труде и више него што би иначе према неком другом. Управо како је твој комшија испричао. Има наравно ту и тамо по нека будала (а где их нема?), па су наше новине на сав глас писале о некима који су упали у аутобус из Београда и галамили. Само су заборавили да помену да тај аутобус иде из Београда сваки дан. И десило се нешто једном у десет година... Поред свег зла које су људи једни другима учинили то је просто невероватно. Само што су пре коју годину на првенству у ватерполу (да ли у Сплиту?) морали поскидати све заставе зато што тамошња публика није могла да гледа српску заставу... Мада, истини за вољу, на спортским догађајима је обично већа густина будала по метру квадратном. Grizzly Adams, Margareta and мирођија је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Август 2, 2013 Пријави Подели Написано Август 2, 2013 Размишљам да ли ће краљевог кума Стива стићи претсказање о данашњем дану, Св. Илији и грому... Драшко је реаговао/ла на ово 1 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Август 2, 2013 Пријави Подели Написано Август 2, 2013 o ljudima.... o zivotu... zivot je jedno veliko s.... al i to je zivot... Драшко је реаговао/ла на ово 1 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 2, 2013 Пријави Подели Написано Август 2, 2013 zivot je jedno veliko s Кеко, а шта је то с.....?сунце? :0442_feel: ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Август 2, 2013 Пријави Подели Написано Август 2, 2013 Кеко, а шта је то с.....? сунце? :0442_feel: vuces me za jezik... a!? "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 2, 2013 Пријави Подели Написано Август 2, 2013 vuces me za jezik. и да хоћу не могу....... keka је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука