Никола Поповић Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 kako je ovaj fejs poludeo nesto nece da mi prihvati lajkove hahaha, ja rekoh hakovao mi je profil neko dobro je Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Da...i ja o tome razmišljam...i zakazujem jedan tretman (upravo ) ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 hahaha, ja rekoh hakovao mi je profil neko dobro je profil mi podesen na visoku security tako da Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 zašto se kaže prijalo mu je kao budali šamar? feeble је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 zašto se kaže prijalo mu je kao budali šamar? ваљда легло ... ко пијаном шамар...? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 ваљда легло ... ко пијаном шамар...? У циљу да га отрезни? И ја знам за верзију са будалом... Oglo је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 ваљда легло ... ко пијаном шамар...? jok, kao budali "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 У циљу да га отрезни? И ја знам за верзију са будалом... da, otrežnjenje "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 То мој кум вазда говори... ко пијаном шамар и то ми има логике, како @@feeble претпостави. А што би будали пријало... немам појма? Мислим, никад ми није пријао ... Oglo, feeble, Јанко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 e to zato jer nijesi gledao drugu korist od toga "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 коју? :.mislise. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 pa otrijezniš se i više nijesi budala, dozovu te pameti Andre Williams and feeble је реаговао/ла на ово 2 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Прочитах о завесама, па сада и ја нешто размишљам о њима и хтедох нешто да кажем. Вероватно то већина људи већ зна, али... Пре неколико година купим завесу, онако, тања је, али "густа" и негде између жуте и наранџасте боје. Без обзира какво је време напољу, колико год да је облачно и тмурно, због те завесе ми цела соба изгледа као да сија сунце. Ако некоме смета облачно време, ето Mилена КШ, Таша, blue and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 pa otrijezniš se i više nijesi budala, dozovu te pameti то је јасно за пијану будалу ал за трезну сам мислио да ћеш разјаснити... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 то је јасно за пијану будалу ал за трезну сам мислио да ћеш разјаснити... pa ono, živiš u izmišljenom svijetu, smatraš stvari za ono što nijesu, ti živiš u oblacima mala i onda te gravitacija i II Njutnov zakon, postave na zemlju Andre Williams је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука