Драшко Написано Новембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2013 O томе како ме чека још једна неизвесност у трајању од две недеље, о томе како нисам добар а мислим да јесам (или јесам , ал само имам незгодно лош део личности) о свему што бих волЕо и чему се надам ПОздрав другари! Пријатно вече Јанко and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Новембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2013 Како напустити родну груду. Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Новембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2013 kako sutra idem kuci...i ostacu 3 nedelje... http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2013 kada ce prestati da boli tako jako...... Tumaralo. је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Новембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2013 О томе како би ми годила једна шоља добре, домаће кафе. Драшко and keka је реаговао/ла на ово 2 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 Како често беспотребно траћим време за компјутером... Баба and feeble је реаговао/ла на ово 2 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 О њој. kordun, Mironosica, Биљана and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 О свесности... Начини како да будем свеснији, а самим тим и продуктивнији. Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 О ИОС-има и како ме свакодневно затрпавају. Грррррр (ИОС-извод отворених ставки) Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 ... komisija... opet... "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 sve ovo će se zvat juče Bokisha, Andre Williams and blue је реаговао/ла на ово 3 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 sve ovo će se zvat juče јер сутра ће данас постати јуче ко што је данас јуче било сутра Oglo, obi-wan and Јанко је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 Битно је само ко је овог трена испред тебе. keka је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 kad pogleda čovjek od čega mu zavisi život, onda kaže sebi, ma jbšm "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 "Logic will get you from A to B .Imagination will take you everywhere ."Albert Einstein зеленизуб, obi-wan and Јанко је реаговао/ла на ово 3 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука