Jump to content

О чему размишљаш тренутно?

Оцени ову тему

Препоручена порука

pa ono, živiš u izmišljenom svijetu,

smatraš stvari za ono što nijesu,

ti živiš u oblacima mala :)

i onda te gravitacija i II Njutnov zakon, postave na zemlju

и онда ти прија шамар јер те вратио у стваран свет ... не знам баш :ani_biggrin:

... нећу више :bendoff:

Подели на овим сајтовима

о томе колико волим мој Коњух... и о томе колико сам срећан што постоји једно место где се проналазим у потпуности. Београд је град у коме сам се највише изградио, међутим, мојој души нешто фали... Ја нисам код куће, а моја кућа је овде. Сада је јесен у мом селу, боје су златне, а ја волим јесен.. баш волим јесен! 

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

@Никола Поповић Добро да си ставио линк, ја одмах помислих на овај Коњух :)

Па ја зато, да не буде забуне :)

• Волим 1

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Размишљам о кафи и како би ми пријала сад једна шоља фине, мирисне кафице :)

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

О томе колико нам је важно да по сваку цену будемо у праву, чак и кад схватимо и сами да нисмо...и о томе како би било фино са Биљом попити кафу.

Подели на овим сајтовима

са Биљом попити кафу.

је право задовољство и уживанција  :)

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

О томе да л има још неки добар рецепт за трњине јер сам очас посла данас по подне набрала шес` кила :stadaradim:

zar i ti sestro slatka :D :D :D

ovi moji u Krusevcu malo vise :D

salim se Nano :)

javicu ako cujem neki dobar recept moja mama se u to razume :)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

О путовању кроз време.

• Волим 1

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...